SEGRE

SUCCESSOS INVESTIGACIÓ

La dona localitzada a Alpicat investigada pel crim de la seua filla a Romania queda en llibertat

Les autoritats judicials de Romania la citen per comparèixer allà || Sospiten que autor de l'assassinat és l'actual parella

Investigadors al domicili on va ser trobada la nena.

Investigadors al domicili on va ser trobada la nena.ANTENA 3 CNN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Les autoritats judicials de Romania van decretar dimarts a la nit la posada en llibertat per a la dona que va ser localitzada a Alpicat i detinguda a la comissaria dels Mossos a Lleida per la presumpta relació amb l’assassinat de la seua filla de 12 anys en aquest país. A més, la van citar perquè acudeixi a Romania a declarar de nou. Dimarts ho va fer per videoconferència amb la presència del fiscal de cooperació internacional.

Davant de la decisió de les autoritats, els Mossos la van deixar en llibertat. D’altra banda, els investigadors sospiten que l’autor material és la seua actual parella, un home amb qui havia vingut treballar a les comarques de Ponent, que es troba en parador desconegut però que creuen que podria amagar-se a Holanda. Respecte a la localització de la investigada en un domicili d’una partida d’Alpicat, va ser una parella de compatriotes que els coneixia qui va veure per canals de televisió que els estaven buscant per la qual cosa van alertar els Mossos d’Esquadra.Val a recordar que el pare de la nena –els seus pares estan separats i ell en tenia la custòdia– va denunciar la desaparició després que la menor passés les vacances de Setmana Santa amb la seua mare i el company d’aquesta en un domicili d’un barri de Bucarest i no tornés a casa, segons van informar mitjans locals que porten setmanes fent-se eco del cas.

Sospitaven que podria tractar-se d’un segrest per part de la dona. Tanmateix, el propietari del pis, que resideix a Espanya, va haver d’anar la setmana passada a Romania perquè la dona a qui llogava la casa no li contestava al telèfon. Al revisar l’habitatge va trobar un cadàver ocult al canapè d’un sofà. El cos presentava un avançat estat de descomposició, estava embolicat en una bossa i lligat amb una corda. Sospiten que la menor –van haver de fer proves de l’ADN per confirmar la seua identitat– va ser assassinada a l’abril.

tracking