SEGRE

COMERÇ PROMOCIÓ

La Zona Alta es reivindica amb la Nit Oberta i demana més ajuda a la Paeria

Més d'un centenar de negocis organitzen activitats fins a mitjanit i ofereixen descomptes || Els comerciants afirmen que les vendes aquest any són irregulars

Negocis com aquest de perruqueria van oferir serveis al carrer.

Negocis com aquest de perruqueria van oferir serveis al carrer.JORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Més d’un centenar d’establiments comercials i hotelers de la Zona Alta van exhibir ahir múscul en l’onzena edició de la seua Nit Oberta, oferint als clients activitats de tot tipus, així com promocions i descomptes. La celebració ja va començar el passat dia 1, quan va arrancar una particular gimcana en la qual els clients havien de trobar quinze còctels (és la imatge de la Nit Oberta d’aquest any) als aparadors per participar en el sorteig de xecs regal. I ahir els assistents van poder disfrutar d’actuacions musicals al carrer, jocs i animació infantil, preus especials i brindis en botigues, photocalls, degustacions solidàries, exhibicions de dansa urbana i ball en general.

I fins i tot d’activitats més singulars com una demostració de robots, una classe d’anglès de prova per a nens petits i la possibilitat de fer-se un tatuatge mentre s’escolta música. Entre les 21.15 i les 22.00 hores va ploure feblement durant diversos minuts, sense interrompre les activitats.L’objectiu és promocionar una de les zones més dinàmiques de la ciutat, que segons el president dels comerciants de la Zona Alta, Josep Bellera, “necessita més col·laboració de l’ajuntament”. Va mostrar la seua satisfacció per “l’esforç” dels comerços per participar en la Nit Oberta atesa la situació econòmica, després de “la pandèmia, la pujada d’impostos i la crisi”.

De fet, va indicar que la celebració va ser més austera que el 2002, quan es va commemorar la desena edició. Va remarcar que necessiten més ajuda de la Paeria i va assegurar que, per exemple, van assumir el cost dels llums de Nadal sense cap aportació municipal. “Han estat uns anys molt durs, hem perdut socis, no apugem les quotes.

i la Paeria, res de res”, va assenyalar. De tota manera, va afirmar que “intentarem remuntar” i que està a l’expectativa de les actuacions del nou govern municipal.Pel que fa a les vendes, va indicar que aquest any “són com dents de serra”, és a dir, uns mesos pugen i d’altres baixen respecte a les dels mateixos mesos de l’any passat, però sense gaire “alegria” compradora i amb un còmput global una mica per sota. D’altra banda, va subratllar que, a nivell personal, estarà content si tanca l’exercici igual que l’any passat.

Negocis com aquest de perruqueria van oferir serveis al carrer.

Negocis com aquest de perruqueria van oferir serveis al carrer.JORDI ECHEVARRIA

Negocis com aquest de perruqueria van oferir serveis al carrer.

Negocis com aquest de perruqueria van oferir serveis al carrer.JORDI ECHEVARRIA

tracking