SEGRE
Estrena Mundial: Nou Alfa Romeo Stelvio

Estrena Mundial: Nou Alfa Romeo Stelvio

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Avui debuta al Saló Internacional de Los Angeles, en la versió Quadrifoglio, la nova creació mecànica d’Alfa Romeu: es diu Stelvio i és el primer SUV de la marca a més d’un segle d’història.

Destinat a convertir-se en punt de referència del segment, el nou model encarna l’autèntic esperit Alfa Romeu, incorporant els cinc elements que la converteixen en una de les marques d’automòbils més desitjades al món: disseny clarament italià; motors d’avantguarda i innovadors; perfecta distribució del pes; solucions tècniques úniques; i excel·lent relació pes/potència.

Desenvolupat en l’exclusiu centre d’enginyeria Alfa Romeo de Modena, al cor del Motor Valley italià, el SUV Stelvio es fabricarà en la renovada planta de Cassino en una línia de producció dedicada exclusivament als nous models Alfa Romeu, incloent el fascinant Giulia que, el 2015, ha donat vida a la nova era de la marca, a través dels seus revolucionaris cànons d’estil, esportivitat i tecnologia. Avui, els mateixos ingredients adaptats a una nova categoria d’automòbils, tornen a l’original SUV Stelvio: estil esportiu 100 % Alfa Romeu, prestacions d’absoluta excel·lència i un equipament tecnològic i tècnic sense igual en el segment dels SUV compactes prèmium.

D’altra banda, fins i tot en el nom, el nou SUV Alfa Romeu assegura una experiència de conducció emocionant que sens dubte sorprendrà fins i tot el conductor més exigent i expert. De fet, el pas Stelvio és el port de muntanya més alt d’Itàlia (el segon d’Europa) i la carretera de 20 km del mateix nom que el travessa compta amb més de 75 corbes, vistes impressionants i una ràpida i embriagadora variació d’altitud fins assolir els 2758 metres del port. Al llarg dels anys, aquí s’han imposat campions d’automobilisme i ciclisme, creant així una autèntica llegenda esportiva. Important via de comunicació també durant el període bèl·lic del segle passat, en l’actualitat aquesta sinuosa carretera s’ha convertit en sinònim de viatges i vacances. Per a disfrutar d’ella com es mereix, potser compartint-la amb els nostres éssers estimats, només existeix un SUV capaç de disfrutar plenament d’aquesta experiència única al món, gràcies a la seua combinació perfecta de plaer de conducció, estil italià i versatilitat: el Alfa Romeo Stelvio.

tracking