SEGRE

Els compactes d'Opel compleixen 80 anys amb l'aniversari del Kadett

Els compactes d'Opel compleixen 80 anys amb l'aniversari del Kadett

Els compactes d'Opel compleixen 80 anys amb l'aniversari del Kadett

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El primer Opel Kadett va ser tota una petita sensació, tant tècnicament com en termes de preu. Més de 100.000 unitats d’aquest model de quatre places se’n van construir entre 1936 i 1940 a Rüsselsheim (Alemanya), que ja llavors era una de les plantes de fabricació d’automòbils més avançades d’Europa. El primer i revolucionari Kadett, amb la seua construcció monocasc, estava disponible com a sedan o convertible costava només 2.100 marcs.

Amb la seua bona relació qualitat-preu i elements avançats, el primer Kadett va ser la pedra angular de l’èxit d’Opel en el segment compacte. Fins ara, onze generacions de Kadett i Astra han triomfat en la seua categoria amb més de 24 milions d’Opel Kadett i Astra venuts, la qual cosa és un èxit notable de la marca. Si se’n posessin alineats un darrere d’un altre, tots els models compactes Opel construïts fins el moment, superarien els 100.000 quilòmetres i formarien una columna de vehicles que podria donar dos vegades i mitja la volta a la terra pel cercle de l’equador.

Els compactes d’Opel han demostrat que la mobilitat personal pot ser accessible a una àmplia base de clients, especialment en temps de dificultats econòmiques, però ofereixen molt més. Les últimes generacions han desenvolupat tecnologies i innovacions de segments més alts, fent-les assequibles per a nombrosos clients i democratitzant la tecnologia. El nou Opel Astra, presentat el 2015, ja ha rebut 275.000 comandes a tot Europa.

tracking