SEGRE

MINI presenta el nou MINI John Cooper Works Ral·li

MINI presenta el nou MINI John Cooper Works Ral·li

MINI presenta el nou MINI John Cooper Works Ral·li

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La presentació del nou MINI John Cooper Works Rally reafirma el compromís a llarg termini de MINI Motorsport amb el món de la competició, especialment amb el ral·li raid i el World Cup de la FIA, el llegendari Ral·li Dakar i l’última prova de resistència de llarga distància del Ral·li Ruta de la Seda.

El MINI John Cooper Works Ral·li 2017 és una nova i emocionant creació de MINI i X-raid, destinada a repetir els èxits en competició ja aconseguits. El dinamisme esportiu del MINI Countryman, model en el qual s’inspira, ha estat la base del nou MINI John Cooper Works Ral·li i de la seua especialització en el ral·li cros-country.

Fabricar un vehicle capaç d’afrontar i sobreviure als rigors del ral·li cros-country és un repte en si mateix. Tanmateix, el MINI John Cooper Works Rally està dissenyat i construït per aconseguir i sobrepassar l’èxit del vehicle anterior gràcies a un programa de desenvolupament rigorós.

El MINI John Cooper Works Ral·li se sotmetrà a constants desenvolupaments gràcies al nostre soci en esports del motor X-raid perquè tingui tant èxit al món del ral·li cros-country com el seu predecessor. Alhora, la informació tècnica extreta del seu programa de desenvolupament en competició es pot utilitzar per millorar els programes de rendiment i fiabilitat de tots els vehicles produïts per MINI.

tracking