SEGRE

Citroën E-berlingo Multispace, polivalent i elèctric

Citroën E-berlingo Multispace, polivalent i elèctric

Citroën E-berlingo Multispace, polivalent i elèctric

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Citroën Berlingo es converteix en elèctric, de mans del nou E-Berlingo Multispace. Amb això, pretén seduir un client que busca associar la modularitat, confort i equipament del Berlingo amb els avantatges d’una cadena de tracció elèctrica. Gràcies a la implantació de dos packs de bateries de ió liti de 22,5 kWh a la part baixa del vehicle, el model no perd gens del seu espai a bord ni del seu volum de maleter. És capaç de transportar fins a cinc persones i s’adapta a les càrregues més voluminoses gràcies al terra pla. D’aquesta manera, disposa de fins a 675 litres amb cinc persones a bord, o fins a 3.000 litres amb els seients de la segona fila retirats. Dos portes laterals lliscants i la contraporta posterior permeten als ocupants accedir- hi fàcilment.

Amb una autonomia homologada de 170 km, l’E-Berlingo Multispace aporta una resposta adaptada al seu ús, ja que la majoria dels europeus recorren menys de 100 km cada dia. Es pot recarregar de diferents maneres: amb una presa domèstica Citroën E-berlingo Multispace, polivalent i elèctric clàssica de 8 A o 10 A, o bé amb una de seguretat Green Up de 14 A, que permeten una recàrrega completa entre 8,3 i 15 hores.

Opcionalment, l’E-Berlingo proposa una recàrrega ràpida amb què assoleix una autonomia d’un 50% en quinze minuts i del 80% en trenta minuts. Una altra carta al seu favor és l’economia d’ús. La bateria de tracció està garantida per 8 anys o 100.000 quilòmetres i la cadena de tracció elèctrica té una garantia de 5 anys o 50.000 quilòmetres. L’interval de manteniment és de dos anys o 40.000 quilòmetres, a partir del primer any. No necessita oli, ni corretja, ni líquid refrigerant.

A més, l’absència de caixa de canvis i embragatge redueix el nombre d’elements que cal controlar. I gràcies a la doble recuperació d’energia al desaccelerar, els frens s’utilitzen i es desgasten molt menys. El nou E-Berlingo Multispace s’acobla en el centre de Vigo i preveu iniciar la comercialització al maig.

tracking