SEGRE

Hyundai i20, més intel·ligent, segur i amb nou aspecte

Hyundai i20, més intel·ligent, segur i amb nou aspecte

Hyundai i20, més intel·ligent, segur i amb nou aspecte

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Hyundai continua mostrant el seu potencial en el segment B amb la renovació de la gamma i20. Tant la versió cinc portes com la variant Activa mostren un disseny més fresc, en el qual sobresurt la calandra amb disseny de cascada, llantes d’aliatge de 15 i 16 polzades i, com a opció, el sostre panoràmic.

D’altra banda, milloren l’equipament de seguretat, gràcies a la incorporació del sistema Hyundai SmartSense. Inclou des de l’avisador de canvi involuntari de carril fins a l’assistent de manteniment de carril per evitar col·lisions frontals o l’assistent de llums llargs.

D’altra banda, introdueixen una caixa de canvis de doble embragatge i set velocitats 7DCT que brinda una confortable conducció.

A més a més, amb voluntat de ser més ecològic, i reduir consum i emissions de CO2, inclou de sèrie un sistema d’arrancada i parada del motor. Aquest es declina en tres versions de gasolina.

El més bàsic, Kappa 1.0, amb potències de 100 i 120 cavalls i combinat amb canvis de cinc i sis velocitats.

Com a alternativa, estrena en la gamma i20 una transmissió de doble embragatge i set velocitats.

El model cinc portes està equipat amb un propulsor 1.2 de 84 cavalls, mentre que la variant de tres portes cupè només està disponible amb el motor Kappa 1.0 de 120 cavalls.

tracking