SEGRE

Mercedes AMG amplia la gamma descapotable amb el GT S Roadster

El seu motor 3.0 litres V8 biturbo li permet desenvolupar una potència de 522 CV, accelerar de 0 a 100 km/h en 3,8 segons i assolir una velocitat màxima de 308 km/h

El seu motor 3.0 litres V8 biturbo li permet desenvolupar una potència de 522 CV, accelerar de 0 a 100 km/h en 3,8 segons i assolir una velocitat màxima de 308 km/h

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

A la primavera, Mercedes AMG amplia la seua cartera de vehicles esportius amb el nou AMG GT S Roadster. Amb aquest nou model, la família compta amb una dotzena de membres: quatre cupès de dos portes, tres roadsters, dos vehicles de competició per a clients privats i tres cupès de quatre portes.

La base del descapotable és la combinació d’un lleuger xassís d’alumini, un motor V8 biturbo, un canvi de doble embragatge i set velocitats, juntament amb una suspensió esportiva de dobles triangles. El cor és el motor de 4.0 litres V8, que desenvolupa una potència de 522 CV i és capaç d’accelerar de 0 a 100 km/h en 3,8 segons, alhora que assoleix els 308 km/h de velocitat punta.

L’AMG GT Roadster està equipat de sèrie amb el sistema d’amortiment adaptatiu AMG Ride Control. Aquest sistema completament automàtic, controlat elèctricament, ajusta la suspensió de cada roda de manera individual i permanent adaptant-se a cada situació. Amb això, millora la seguretat i el confort de la conducció.

El conductor pot configurar l’AMG GT Roadster al seu gust, utilitzant el dispositiu Dynamic Select Controller. Està disponible en cinc modes de conducció, el Comfort, Sport, Sport Plus, Race i el programa personalitzable individual. Sigui quin sigui el mode, permet modificar paràmetres com la resposta del motor i el canvi, la corba de l’accelerador, la suspensió esportiva AMG Ride Control, la direcció, els tres nivells d’ESP i la posició de la papallona del sistema de fuita AMG Perfomance.

Descapotat

De sèrie, el descapotable està equipat amb un bloqueig de diferencial posterior controlat electrònicament, que s’integra a la caixa de canvis. El seu ràpid accionament eleva el vehicle a un nou nivell. No només millora la tracció de les rodes motrius, sinó que també augmenta la velocitat màxima de pas per revolt.

  • Frens. El sistema AMg high-perfomance amb discos de material compost, està adaptat per ressaltar les prestacions del descapotable. Opcionalment, es pot instal·lar un sistema que garanteix distàncies de frenada extremament curtes.
  • Personalització. Es distingeix pel paquet AMG Chrome, de sèrie, que inclou insercions metal·litzades al frontal, a les aletes i al difusor. El cotxe es pot personalitzar amb altres packs, com l’AMG Exterior Night, de color negre brillant.
tracking