SEGRE

El Mercedes Benz Classe A redefineix el luxe en el segment compacte

Funcions com la conducció semiautònoma o fars Multibeam led, fins ara reservades a categories superiors, desembarquen al vehicle, que arriba al mercat aquest mes.

Mercedes Benz Clase A

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tan juvenil i dinàmica com sempre, però més madura i confortable que mai. D’aquesta manera defineix Mercedes Benz la nova Classe A, que desembarca al mercat espanyol aquest mes. Redefineix el luxe modern en el segment compacte, a l’incorporar-hi unes funcions que, fins ara, estaven reservades a la categoria de luxe. Per exemple, la conducció semiautònoma és possible per primera vegada en certes situacions i com a opció hi ha els fars Multibeam led disponibles. L’exterior és sinònim d’esportivitat i dinamisme.

L’avançat disseny del frontal, caracteritzat pel baix capó, els fars led de baixa altura (de sèrie a Espanya) amb inserit cromat i els llums en forma de torxa, i la calandra, no passen inadvertits. D’altra banda, s’ha augmentat la distància entre eixos, cosa que incrementa visualment la longitud d’un model que el referma al capdavant del seu segment en aerodinàmica, amb un coeficient a partir de 0,25.

Una vegada a l’interior, en destaca un habitacle més generós que trenca motllos en la categoria de turismes compactes. El tauler, de configuració avantguardista, està dividit en dos volums, amb una part inferior que sembla que floti lliurement.

Reforça aquest efecte la il·luminació, amb una varietat de colors que es multiplica per cinc, fins a superar les seixanta.

En sobresurt el sistema multimèdia MBUX, que revoluciona l’experiència de l’usuari a bord del vehicle. Ofereix una nova sèrie de serveis Mercedes Me Connect millorats, com les funcions que transmeten informació sobre accidents, la localització del vehicle o una alerta en cas que hagi estat colpejat o remolcat. Altres serveis alleugen l’estrès al buscar aparcament i contribueixen a reduir C02.

Els seients es doten per primera vegada amb una climatització i efecte massatge a les places davanteres. El client pot escollir entre un seient de confort o un d’esportiu en disseny integral.

En seguretat, disposa dels sistemes més avançats que actuen en cooperació amb el conductor. Aquest es beneficia de les prestacions de tres eficients motors, de 116 a 224 cavalls de potència, amb novetats com el canvi de doble embragatge 7G-DCT.

Sistema MBUX. La Classe A és pionera en MB a incorporar aquest innovador sistema multimèdia, capaç d’aprendre gràcies a la intel·ligència artificial. Combina pantalla tàctil, plafó tàctil a la consola central i botons de control tàctil al volant.

Intelligent Drive.Gràcies a equipar funcions de la Classe S, per primera vegada la Classe A es pot conduir de forma semiautònoma en ocasions al no perdre mai de vista l’entorn. De sèrie disposa d’un assistent de frenada actiu amb més funcions.

tracking