SEGRE

Renault entrega cotxes elèctrics a Correus

La flota consisteix en quaranta unitats de la furgoneta Kangoo Z.E. i dos unitats del ZOE.

Renault

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Renault ha entregat una nova flota a Correus, que consisteix en quaranta-dos vehicles cent per cent elèctrics, que garanteixen zero emissions de CO2, diòxids de nitrogen, sorolls i olors. Aquesta no és la primera ocasió en què Correus incorpora vehicles cent per cent elèctrics de Renault, ja que des del 2016 ha introduït aquesta tecnologia, l’única capaç d’assegurar la mobilitat realment sostenible, a la seua flota.

En aquesta ocasió, Renault ha fet entrega, en primera instància, de quaranta unitats de Kangoo Z.E., el vehicle comercial cent per cent elèctric que garanteix una autonomia homologada de 270 quilòmetres. En l’acumulat del 2018, Kangoo Z.E. lidera el rànquing de vehicles comercials cent per cent elèctrics a Europa, amb un 40% de quota de mercat. A Espanya, Kangoo Z.E., també lidera amb un gran avantatge aquest mercat comercial.

Les referides quaranta unitats van a ser destinades a nombroses oficines al llarg de la geografia nacional, en concret a Alacant, Bilbao, Barcelona, Cadis, Castelló, Còrdova, la Gomera, el Hierro, Jaén, Madrid, Palma de Mallorca, Santander, Sevilla, Tenerife i Valladolid, amb l’objectiu de col·laborar en una economia baixa en carboni.

tracking