SEGRE

Citroën C5 Aircross, el tot camí modulable

Arribarà al mercat a finals d'any.

Ciitroën C5 Aircross, el tot camí modulable

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Citroën continua l’ofensiva SUV presentant la versió europea del C5 Aircross. Equipat amb el programa Citroën Advance Comfort, és el model més modulable i el més confortable del seu segment, addueix la marca. I serà el primer vehicle de la marca que disposarà d’una versió Connector-Hybrid PHEV a finals del 2019.

Amb una longitud de 4,5 metres, es distancia dels seus competidors per uns volums fluids en els quals destaquen les grans rodes de 720 mm, una distància al terra de 230 mm i les barres del sostre.

A primera vista, l’habitacle projecta una sensació espaiosa, i en sobresurten el quadre de comandaments de línies horitzontals, els seients envoltants en posició elevada o una gran consola central.

D’acord amb els últims models Citroën, es pot personalitzar fins a límits insospitats, com a resultat de 30 combinacions exteriors associades a set colors de carrosseria, un sostre bitò negre i 3 packs color amb insercions i gràfics.

Gràcies a la nova suspensió d’amortidors progressius hidràulics, així com als seients Advanced Comfort, ofereix una gran experiència a bord. I una modularitat única, amb tres seients posteriors independents lliscants, escamotables i reclinables i un volum de maleter que va de 580 a 720 litres.

Equipat amb eficients i potents motors de gasolina i dièsel de 130 a 180 CV, i amb la nova caixa automàtica EAT8, de 8 velocitats, el SUV sortirà al mercat internacional a finals d’aquest any.

Conducció. Al marge del Highway Driver o el Grip Control, inclou una vintena de tecnologies d’ajuda, com l’avís de canvi de carril, regulador de velocitat actiu, accés i arrancada de mans lliures, Park Assist, fars Smartbeam o ajuda a l’arrancada en pendent.

Connectivitat. Amb l’objecte que l’univers digital de l’usuari s’estengui al cotxe, el C5 Aircross està dotat amb pantalla tàctil de 8”, funció Mirror Screen, el servei de trucades d’emergència Connect Box o la navegació 3D Connect Nav.

tracking