SEGRE
Dotat d'una silueta baixa, presenta un disseny impactant

Peugeot 508 SW, elegant i pràctic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Només uns mesos després de la presentació de la nova berlina, Peugeot revela la versió Station Wagon del nou 508, que implica un canvi radical.

Dotat d’una silueta baixa, el nou 508 SW destaca per un disseny impactant. Els 1,42 metres d’altura es tradueixen en una òptima aerodinàmica, mentre que els 4,78 metres de longitud revelen unes línies tenses i fluides. Singular en un break d’una marca generalista són les seues portes sense marc, que aporten un aspecte més dinàmic. El frontal exhibeix una identitat forta, amb els fars Full LED i els llums diürns de LED. I al darrere, presumeix d’uns llums LED tridimensionals, idèntics a la berlina.

Si la modularitat és un dels trets fonamentals d’un familiar, el nou 508 SW disposa d’una banqueta posterior 2/3-1/3, equipat amb una funció Magic Flat que li permet abatre, de forma immediata, les dos parts de la banqueta per mitjà de dos comandaments. El resultat és un terra pràcticament pla, en el qual resulta un volum de 1.780 litres.

Com la berlina, està equipat amb l’última generació del Peugeot i-Cockpit, en el qual sobresurten el volant folrat de cuir, el comandament elèctric per impulsos de la caixa de canvis automàtica, o un sistema alta fidelitat prèmium, dotat amb deu altaveus.

L’interior reflecteix una aposta per l’excel·lència, que es tradueix en múltiples equipaments lligats al confort i la seguretat. Respecte a la resta de la gamma Peugeot, el nou 508 SW aporta com a novetats el sistema de visió nocturna, inèdit en aquest segment, que garanteix la detecció fins a dos-cents metres més enllà de l’abast dels llums de carretera. Regulador de velocitat actiu amb funció Stop, l’LPA que manté la posició del vehicle o el sistema Full Park Assist són altres innovacions en aquest àmbit. Es llançarà al mercat amb dos versions en gasolina d’1,6 litres i 4 dièsel, d’1,5 i 2,0 litres.

Ajuts. Disposa també del fre automàtic d’emergència, alerta activa de canvi involuntari o d’atenció al conductor, encesa automàtica de llums de carretera o sistema actiu de vigilància d’angle mort.

Connectivitat. Està garantida gràcies a la navegació 3D amb TomTom, funció Mirror Screen, recàrrega de l’smartphone per inducció, 4 entrades USB o el sistema de trucada automàtica localitzada en cas d’urgència, Peugeot Connect SOS & Assistance.

tracking