SEGRE
Incorpora el detector d'angle mort i alerta de trànsit posterior de sèrie en l'acabat Advance, el més venut de la gamma

Toyota treu la nova gamma del C-HR Hybrid

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Toyota Espanya treu la gamma 2019 de Toyota C-HR Hybrid, un dels models de més èxit dins del segment crossover des que va arribar al mercat a finals del 2016. Presenta un nou color exterior exclusiu: Bitò Blau Santorini i sostre negre, que només es podrà adquirir en l’acabat Dynamic Plus. Aquesta versió de Toyota C-HR Hybrid inclou dos novetats més: habitacle de color negre amb línia decorativa en color plata i noves llantes d’aliatge en un to negre mat.

D’altra banda, incorpora el detector d’angle mort i alerta de trànsit posterior de sèrie en l’acabat Advance, el més venut de la gamma Toyota C-HR Hybrid. Les variants Advance afegeixen unes llantes d’aliatge de nou disseny.

Així com la resta d’híbrids elèctrics autorecarregables de Toyota, el C-HR Hybrid compta amb l’etiqueta eco de la DGT, que li aporta beneficis com circular en episodis d’alta contaminació a Madrid i altres ciutats, rebaixa en les tarifes d’algunes autopistes a Catalunya i l’exempció del pagament de l’impost de matriculació en certes comunitats.

tracking