SEGRE

BMW porta l'esportiu a un altre nivell amb la Sèrie 8 Cupè

Un disseny exclusiu, potents motors de 320 i 530 CV i tracció a les quatre rodes xDrive caracteritzen el model, que arribarà al mercat al novembre.

BMW porta l'esportiu a un altre nivell amb la Sèrie 8 Cupè

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Amb el Sèrie 8 Cupè, BMW afegeix un nou capítol a la història dels seus models esportius prèmium. Un model que fusiona un gran rendiment amb luxe i avançat equipament de visualització i control.

Com és preceptiu en un esportiu de gamma alta, exhibeix agilitat i precisió, fruit d’haver perfeccionat la carrosseria, sistema de propulsió i suspensions. S’hi afegeixen motors potents, combinats amb el sistema de tracció a les quatre rodes xDrive.

El disseny exterior presumeix de formes modernes, barrejades amb un aire d’exclusivitat. Una silueta allargada amb superfície vidrada i estreta i una línia de sostre que discorre fins a la part posterior, amb una doble protuberància, defineixen les proporcions de la nova Sèrie 8 Cupè.

Manifesta potència l’aleró davanter, les grans preses d’aire, la graella o els fars led, més prims que qualsevol model BMW actual. El sostre s’inspira en els tradicionals esportius, evocant alguns cotxes clàssics de competició.

El minimalisme es trasllada a l’interior, on crea un ambient relaxant i luxós. Totes les línies apunten cap endavant i posen el focus en la conducció. El suport posterior es pot plegar en configuració 50:50 de sèrie, augmentant la capacitat de 420 litres.

L’equipament de sèrie inclou la suspensió Adaptive M amb amortidors controlats electrònicament o direcció activa integral, que fa que canviar de carril o traçar revolts sigui més àgil. També disposa d’uns potents frens M Sport i llantes d’aliatge de vint polzades. Tot això es complementa amb elements del paquet M Sport com poden ser seients multifunció, volant de cuir M o motllures d’acer.

El paquet M Technic està disponible com a una opció, amb aleró posterior, bloqueig de diferencial controlat electrònicament. Es preveu que arribarà al mercat el pròxim mes de novembre.

Elements. Seients esportius entapissats en cuir o una clara disposició dels elements de control són trets distintius del model, que surt a la carretera amb una gamma de motors encapçalada pel nou propulsor V8 xDrive Cupè. De 4,4 litres i tecnologia M Performance, Twin Power Turbo, desenvolupa 530 CV i accelera de 0 a 100 km/h en 3,7 segons. Una altra opció és el dièsel de 320 CV. Es combinen amb una transmissió Steptronic de

vuit velocitats.

Conductor. Incorpora sistemes d’assistència com el control de creuer actiu amb funció Stop & Go, advertència de canvi i/o sortida de carril o de trànsit d’encreuament. A més de la direcció, l’assistent d’aparcament actua en l’accelerador i els frens.

Control. La inclusió del concepte de control BMW Operation System 7.0 assegura que el conductor rep la informació correcta en el moment exacte. Es poden activar pantalles personalitzades tant en el quadre de comandaments com a la pantalla de 10,25”.

tracking