SEGRE
Per primera vegada, la competició solidària ha viatjat al continent africà.

Fesbal guanya la IX Land Rover Discovery

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La novena edició del Land Rover Discovery Challenge va finalitzar divendres passat amb la proclamació com a guanyadora de FESBAL (Federació Espanyola de Bancs d’Aliments), representada per Macarena Gómez i Fonsi Nieto.

Una novena edició carregada d’exotisme, aventura i proves complexes que exigien esforç i tenacitat. Per primera vegada en nou edicions, Land Rover Discovery Challenge ha viatjat al continent africà per realitzar durant dos trepidants dies activitats d’alta competició.

La duresa de les proves de la segona jornada, que va tenir un ritme frenètic, va deixar els participants sense alè, però plens de satisfacció pels reptes superats i les victòries adquirides.

La prova estrella d’aquesta última jornada va ser la prova del Canó d’Imin Tala, ja a Marràqueix, un espectacular escenari de parets verticals on van haver de posar a prova la seua valentia, força i habilitat recorrent un pont llevadís de diversos metres.

Com a segon equip vencedor, van quedar Lucía Dominguín i David DeMaría, que representen la fundació Nuevo Futuro i en tercer lloc a la classificació es van situar Mar Flores i Paola Dominguín, que defensaven la Fundació EXIT.

tracking