SEGRE

Land Rover Discovery Sport, el compacte més versàtil

Landmark és l'edició especial del Discovery Sport, que pot disposar de 5 o 7 places, en una configuració única.

Land Rover Discovery Sport, el compacte més versàtil

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El SUV compacte Prèmium més versàtil del món. Així qualifica Land Rover el Discovery Sport que ofereix la possibilitat de comptar amb 5 o 7 places.

Amb una longitud de 4.589 mil·límetres, aquesta versió mesura 381 menys que el Discovery de 7 places, mentre que la seua generosa distància entre eixos atorga un gran espai als ocupants. Això ha permès canvis en el disseny, la qual cosa s’ha traduït en una aparença més robusta i un baix centre de gravetat que reflecteix la conducció dinàmica.

Trets distintius són el para-xocs frontal, amb àmplies preses d’aire i fars antiboira Led, i els fars halogenats i llum diürna que, en acabats superiors, incorporen tecnologia adaptativa als revolts. D’altra banda, s’ha dotat el SUV d’un parabrisa acústic, proveït d’un laminat especial que redueix el soroll produït pel vent. Els usuaris del Discovery Sport poden elegir entre dotze combinacions de colors diferents, siguin sòlids o metàl·lics, combinats amb set dissenys a les llantes.

A l’interior tot està orientat a configurar un ambient acollidor i versàtil. S’ha primat l’espai per al cap, els genolls i les espatlles. El Discovery està disponible en quatre nivells d’acabat: Pure, SE, HSE i HSE Luxury. A partir de la SE, els seients es poden inclinar i fer lliscar 160 mm cap endavant o cap enrere. D’aquesta manera, el maleter passa de 813 a 981 litres i, si s’abaten les dos últimes files, a 1.777 litres.

D’altra banda, la disposició del cablatge i l’eix posterior han estat claus perquè el Discovery Sport ofereixi els 5+2 seients configurables, únics en el seu segment, als quals es pot accedir amb facilitat. Tant els seients de la segona com la tercera files s’eleven per fer més sensació d’amplitud i proporcionar una millor visió de la carretera. I les tres files compten amb fins a un màxim de sis ports USB, que permeten recarregar simultàniament diversos dispositius. Climatitzador, sensors de qualitat d’aire, tapisseria de cuir o zones d’emmagatzemament contribueixen a augmentar la sensació de confort. I per incrementar la versatilitat, el vehicle disposa d’opcions a mida com Black Pack protectors, pedals esportius i un sostre totalment panoràmic.

Fidel a l’ADN tot terreny de la marca, el Discovery Sport exhibeix com a credencials una carrosseria lleugera d’acer i alumini, un eix posterior multibraç, que li confereix una gran agilitat a la carretera i redueix el soroll dins de l’habitacle.

Es combina amb motors dièsel turboalimentats de dos litres, des de 150 a 240 cavalls, els més eficients en consum que ha fabricat mai Land Rover. Tots els models també estan equipats o bé amb la transmissió automàtica de nou velocitats o bé la manual de sis, així com la tracció a les dos o quatre rodes.

Un sistema, l’Active Driveline, permet alternar entre la tracció a les dos i les quatre rodes segons es necessiti, de manera que s’estalvia combustible alhora que guanya agilitat.

Totterreny. Sistemes com Terrain Response adapten la direcció, l’accelerador, la caixa de canvis i la frenada a les exigències del terreny. D’altra banda, el Wade Sensing utilitza sensors pera informar de la profunditat de l’aigua en cas d’haver de travessar.

Seguretat. La garanteix un paquet integral que inclou coixins de seguretat per a conductor i copilot, de genolls i laterals. A més, el Discovery Sport és pioner a oferir un sistema autònom de frenada intel·ligent, que evita col·lisions a menys de 50 km/h.

tracking