SEGRE

Mercedes-Benz EqC realitza proves a Espanya

Mercedes du a terme proves de conducció en altes temperatures.

Mercedes-Benz EqC realitza proves a Espanya

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Espanya és l’última etapa del Mercedes-Benz EQC en el seu camí per assolir la producció en sèrie. Part de les proves d’aquest vehicle en temperatures elevades tenen lloc a la península Ibèrica, i no hi ha cap possibilitat per relaxar-se.

Després de les exitoses proves realitzades durant l’hivern, es requereix que l’EQC completi un extens programa de proves a l’estiu, amb temperatures de fins a cinquanta graus centígrads.

Es presta especial atenció als aspectes que són molt exigents per als cotxes elèctrics, és a dir, l’aire condicionat i la recàrrega; així com la refrigeració de la bateria, el sistema de propulsió i les unitats de control en condicions de calor extrema. Els criteris clàssics, com la dinàmica de conducció i el confort de marxa, també s’avaluen en proves rigoroses.

El desafiament número u és la calor seca. Perquè mentre la bateria d’un automòbil elèctric “simplement” perd potència en el fred, l’exposició a una calor excessiva comporta un risc de danys a la bateria.

Un altre focus d’atenció es troba en el circuit de refrigeració de la bateria, així com la pols fina, ja que els tècnics volen saber on i sobre quins components es pot dipositar.

tracking