SEGRE
Amb més de 7.200 unitats venudes en el primer semestre, és al capdavant en tecnologies alternatives.

El Toyota C-HR hybrid lidera el mercat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

EL Toyota C-HR hybrid, la proposta de Toyota en un dels segments més de moda en l’últims anys, el dels SUV compactes, lidera el mercat espanyol de tecnologies alternatives, totes incloses a les etiquetes ECO i Zero Emissions de la Direcció General de Trànsit (DGT).

Amb una mica més de 7.200 unitats matriculades en el primer semestre de l’any, el Toyota C-HR hybrid lidera el mercat de models propulsats amb tecnologies alternatives –híbrids, híbrids endollables, elèctrics, GLP i GNC– al davant d’uns altres tres models de Toyota: Auris hybrid, Yaris hybrid i RAV4 hybrid.

És més, el representant de Toyota en el segment C-SUV i la seua tecnologia híbrida elèctrica iguala pràcticament les vendes de tots els models GLP i duplica les de models elèctrics i GNC.

A més, tots els híbrids endollables que s’han venut a Espanya en els sis primers mesos de l’any no suposen ni tan sols un terç de les vendes de Toyota C-HR. En el primer semestre d’aquest any, els híbrids elèctrics autorecarregables de Toyota acumulen gairebé 27.000 unitats matriculades, la qual cosa representa un 70% de tots els híbrids i endollables del mercat espanyol.

tracking