SEGRE

Més equipament a l'edició especial del Mercedes AMG GT

La berlina disposa d'un motor de sis cilindres i places posteriors.

Més equipament a l'edició especial del Mercedes AMG GT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mercedes preveu llançar a partir del mes de setembre una edició limitada de l’AMG GT, basat en el CSL. Batejada com a Edition 1, estarà dotada d’un equipament superior al de sèrie i un motor més potent. Per exemple, compta amb un paquet aerodinàmic i decoració AMG, tres possibles colors de carrosseria, llantes de 21 polzades de color negre mat, seients AMG Performance, una combinació específica de tapisseria de pell Exclusive i napa, o motllures en fibra de carboni.

Aquesta berlina llueix alguns elements fins ara reservats a la resta de models de la gamma AMG GT, com direcció a les rodes posteriors. Estrena tanmateix un motor de sis cilindres (a més d’un de vuit) i places posteriors.

Les places posteriors poden estar configurades per acollir dos o tres ocupants. El maleter compta amb 395 litres, sota el qual hi ha un espai de càrrega addicional de 60 litres. La contraporta es pot obrir automàticament passant el peu sota el para-xocs posterior.

La gamma estarà composta per tres versions: 53 4Matic+, 63 4Matic+, 63 S 4Matic+. La primera té un motor de 3,0 litres i sis cilindres en línia amb 435 cavalls.

Per la seua banda, les versions 63 comparteixen un motor de 4,0 litres de cilindrada i vuit cilindres en V de 585 i 639 cavalls, respectivament. En tots els Mercedes-AMG GT 4-portes Coupé, el canvi de marxes és automàtic de nou relacions i la tracció és a les quatre rodes.

tracking