SEGRE
El SUV disposa d'un interior molt flexible que contrasta amb les dimensions compactes.

Skoda Karoq, flexibilitat i potència

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un Skoda de pura raça. Així defineix la marca el Karoq, un SUV que uneix un exterior compacte amb un interior altament flexible. Amb una àmplia selecció de quatre motors, el Karoq es presenta com a potent i extremament eficient, amb una conducció àgil i suau, tant adequada per rodar per la ciutat com per fora de l’asfalt. El model posa èmfasi en la funcionalitat i comoditat dels ocupants en un ampli espai interior. S’hi ha d’afegir un alt grau de versatilitat que pot incrementar-se encara més gràcies als seients posteriors VarioFlex, cadascun abatible de forma independent. D’aquesta manera, la capacitat del maleter passa dels 1.605 als 1.810 litres.

Els seients, amb la contraporta posterior que s’obre i tanca elèctricament i la barra de remolc retractable elèctricament, contribueixen tant al confort com a les capacitats del cotxe. S’hi suma una robusta estructura de carrosseria, que permet un maneig àgil en carretera i terrenys desiguals.

Més robusta i més llarga, la qual cosa, afegida a una distància més gran entre eixos, es tradueix en un generós habitacle, en el qual destaquen materials de primera qualitat i llum ambiental led.

A l’interior, s’aprecien les solucions pràctiques Simply Clever, marca de la casa. Per exemple, la safata del maleter, el pedal virtual per obrir el maleter o un compartiment per al paraigua sota el seient de l’acompanyant.

Propulsen el Karoq dos motors de gasolina, d’1.5 i 1.0 TSI i dos de dièsel, de 1.6 i 2.0 litres, amb potències d’entre 115 i 150 CV.

Totes les unitats són propulsors turboalimentats d’injecció directa i compten amb tecnologia Stop-Start i de recuperació d’energia de frenada.

A excepció del dièsel més potent, tots els motors es poden combinar amb caixes de canvi manuals de sis marxes o DSG de set marxes. A més a més, el 2.0 TDI de 150 CV compta amb tracció total i canvi DSG 7 de sèrie.

I, per a una gratificant experiència en conducció, gaudeix de sistemes d’assistència com control electrònic d’estabilitat, control de creuer adaptatiu, Lane Assist per mantenir-se al carril, o alerta al conductor.

Infoentreteniment. El sistema ofereix una funció de navegació amb gràfics i wifi. Utilitzant la connexió wifi, els ocupants poden navegar i enviar correus electrònics utilitzant fins a vuit dispositius mòbils. A més, hi ha control gestual per a algunes funcions.

Connectivitat. Els serveis ofereixen informació de trànsit actualitzada o sobre les estacions pròximes. Altres, com els Care Connect, proporcionen assistència, com la trucada d’emergència automàtica o l’accés remot al vehicle, a través de l’app Skoda.

tracking