SEGRE

Nou Kia Sportage, híbrid, connectat i amb disseny renovat

Les dimensions es mantenen en 4.485 mm de longitud, 1.855 mm d'amplada i 1.635 mm d'alçada. La versió GT Line és 10 mil·límetres més llarga, a causa d'un para-xocs específic.

Nou Kia Sportage, híbrid, connectat i amb disseny renovat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El renovat Kia Sportage presenta una sèrie de millores que el consoliden com el model de més venda a Europa. Actualitza el disseny exterior i interior i el conjuga amb noves tecnologies de seguretat i connectivitat, així com nous sistemes de propulsió que compleixen les futures normes d’emissions. La posada al dia també afecta les versions GT Line.

En aquest sentit, llueix nova imatge el para-xocs davanter, amb un acabat brillant negre o cromat. L’Sportage s’oferirà amb una versió evolucionada de la graella tiger-nose. En el perfil, la versió actualitzada està disponible amb llantes de 16, 17 i 10 polzades i comptarà amb cinc nous acabats de pintura.

El SUV oferirà una gamma de motors encara més àmplia, incloent-hi el nou EcoDynamics+, un híbrid lleuger amb el motor dièsel R de 2.0 litres, i el nou U3 de 1.6 litres, de 115 o 136 CV, que s’erigeix en el dièsel més net fabricat per Kia fins a la data. Incrementa l’acceleració i els períodes en què el motor està aturat, gràcies al conjunt d’alternador i motor d’arrancada MHSG.

L’EcoDynamics està combinat amb tracció total, bé amb caixa de canvis manual de sis velocitats o automàtica de 8 velocitats. Amb 185 CV de potència, emet 138 g/km i 149 g/km, respectivament.

tracking