SEGRE

Subaru, la tracció integral també a l'estiu

El 98% dels cotxes que ven Subaru estan equipats de sèrie amb la tracció integral permanent.

Subaru, la tracció integral també a l'estiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Avui dia, el 98% dels vehicles que ven Subaru a Espanya estan equipats de sèrie amb la tracció integral permanent Symmetrical AWD, motor bòxer i EyeSight, convertint models com els nous Subaru Impreza o XV en els més segurs de les seues respectives categories, perquè la seguretat no ha de ser una opció.

En un país com Espanya, tradicionalment s’ha associat la tracció integral a l’hivern i les condicions desfavorables. Tanmateix, la tracció integral ofereix un plus de seguretat més enllà de la conducció off road o sobre gel i neu. Un sistema com el Symmetrical AllWheel-Drive de Subaru distribueix de forma òptima i permanent el parell entre les quatre rodes en tot moment, la qual cosa es tradueix en un insuperable control del cotxe i una conducció estable.

La seguretat activa Subaru està basada en la tracció integral simètrica combinada amb l’exclusiu motor bòxer, i amb el sistema EyeSight. A més a més, en cas que l’accident sigui inevitable, la gamma Subaru obté 5 estrelles en els crash tests d’Euroncap.

El motor de cilindres horitzontals ofereix una gran sensació de suavitat, redueix l’altura del centre de gravetat i millora l’estabilitat. Permet que els Subaru disposin de nivells d’altura lliure a terra i capacitats fora de l’asfalt, líders en el seu segment sense perjudicar el tacte i les bones sensacions al volant.

tracking