SEGRE
Amb 4,19 metres de llarg, surt de fàbrica amb llantes de 17 polzades i tres nous tons de carrosseria.

Audi TT, la icona es posa al dia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Vint anys després del llançament del TT original, la tercera generació de l’Audi es posa al dia amb un disseny refinat i esportiu, motors més potents i equipament més complet.

En aquest sentit, des de la versió bàsica s’inclouen elements com la instrumentació digital Audi Virtual Cockpit, el sistema de conducció dinàmica Audi Drive Select, sensors de llums i pluja, climatitzador automàtic de confort o volant multifunció plus, entre altres. En aquest sentit, també forma part de l’equipament de sèrie el Bluetooth per als mòbils o els ports USB.

Amb un cop d’ull s’evidencia un TT més esportiu, amb una part frontal presidida per la graella Singleframe i grans entrades d’aire. Amb 4,19 metres de llarg, surt de fàbrica amb llantes de 17 polzades i tres nous tons de carrosseria, blau cosmos, taronja pols i blau turbo.

Per al nou TT, la marca dels quatre cèrcols ofereix una gamma de motors de gasolina amb diverses potències, que es combinen amb una caixa de sis velocitats manual o automàtica de doble embragatge.

D’altra banda, garanteixen un comportament més precís la direcció progressiva i el control d’estabilitat ESC, així com una carrosseria que rebaixa la seua altura en 10 mil·límetres, en el cas del paquet esportiu S Line. A l’interior, el TT llueix un tauler de control amb sistema MMI, amb una superfície tàctil que reconeix l’escriptura a mà i permet fer zoom. El control de veu està preparat per rebre ordres en un llenguatge quotidià.

Audi connect ofereix nombrosos serveis online mitjançant el mòdul de connexió ràpida LTE. Enllaça el mòbil al cotxe i permet reproduir contingut fàcilment a l’Audi Virtual Cockpit mitjançant connexió USB. Dalt de la gamma figura l’equip de so Bang&Olufsen, amb un amplificador de 680 watts de potència i catorze canals.

Assistència. Els sistemes encarnen la filosofia del TT, basada que el conductor se centri en la carretera. Figuren dispositius com l’assistent de canvi de carril, l’avís de sortida de carril, el reconeixement de senyals de circulació i l’assistent per aparcar.

TT Roadster. Com tots els Audi descapotables, el nou TT roadster compta amb sostre retràctil de lona, en negre o gris. La capota ofereix un alt grau d’aïllament, i es plega i desplega en deu segons a velocitats de fins a cinquanta quilòmetres per hora.

tracking