SEGRE
És el primer Jeep a adoptar els innovadors motors turbo de gasolina de 120, 150 i 180 CV, que garanteixen més eficiència.

Jeep Renegade 2019, més segur i equipat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Jeep renova el Renegade, aprofitant els punts forts que el van portar a convertir-se en un supervendes, amb més de 73.200 noves matriculacions l’any 2017. Ara l’equipament de seguretat és encara més complet i els sistemes d’infoentreteniment són d’avantguarda.

La versió 2019 és una posada al dia del disseny emblemàtic de la marca. Conserva la funcionalitat distintiva del Renegade i la carrosseria robusta. No obstant, al frontal, actualitzat, destaquen com a novetats els fars led i llantes de dinou polzades.

L’interior es caracteritza per una atenció extrema en els detalls, materials de qualitat i compartiments portaobjectes. Millora la funcionalitat interior amb una nova consola central amb suport per a smartphone i ofereix diverses possibilitats de personalització.

Fidel a la filosofia Jeep, és el primer model a adoptar els innovadors motors turbo gasolina, capaços d’estalviar fins a un 20 per cent de combustible. Hi ha dos opcions de gasolina disponibles: un 1.0 de 120 cavalls i un 1.3 de 150 o 180 cavalls. L’oferta es complementa amb propulsors turbodièsel Multijet II d’1.6 litres de 120 cavalls i 2.0 litres de 140 o 170 cavalls, amb reducció catalítica selectiva, SCR.

El Renegade està disponible amb tracció davantera i tracció a les quatre rodes, i compta amb dos sistemes de tracció total, control de gestió de tracció SelecTerrain, Hill Start Assist i Hill Descent Control.

Per la seua banda, garanteixen la màxima seguretat sis coixins de seguretat i control electrònic d’estabilitat ESC amb mitigació electrònica antigir. I inclou funcions com l’avís de sortida de carril o avís de col·lisió frontal amb control de frenada activa.

Irromp aquest mes de setembre al mercat europeu, amb quatre nivells d’equipament: Sport, Longitude, Limited i Trailhaw, i tres canvis, manual de sis velocitats, de doble embragatge DDCT o automàtic de nou velocitats.

Totterreny. La capacitat totterreny està garantida pels sistemes 4x4 Jeep Active Drive i Active Drive Low. El primer commuta sense problemes entre dos i quatre rodes a qualsevol velocitat. El Low afegeix les funcions Hill Descent Control.

Connectivitat. Segons el nivell d’equipament, disposa de Uconnect de 5, 7 o 8,4”, amb pantalles tàctils fàcils d’usar, amb un processador més potent, que permet al conductor controlar el climatitzador o el so, amb trucada en mans lliures o navegador.

tracking