SEGRE

Mercedes-Benz acciona l'interruptor amb l'EQC

Amb dos motors que sumen una potència total de 408 CV, aquest vehicle elèctric pot assolir una autonomia de més de 450 km, segons el cicle normalitzat europeu.

Mercedes-Benz acciona l'interruptor amb l'EQC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mercedes-Benz passa a l’ofensiva en mobilitat elèctrica amb el llançament de l’EQC. El seu disseny clar i els contrastos cromàtics típics de la marca li confereixen una estètica d’avantguarda i luxe als cotxes elèctrics.

La línia estilitzada del sostre i el descens del perfil a darrere el posicionen entre un SUV i un SUV cupè. L’habitacle d’alta qualitat anticipa el cànon dels futurs vehicles elèctrics i s’inspira en el món de l’electrònica de consum, amb un tauler d’instruments centrat entorn del conductor.

Com a punta de llança de la nova marca de productes i tecnologia EQ, ofereix un elevat dinamisme de conducció, a causa de l’ús de dos motors elèctrics amb una potència total de 408 cavalls. Gràcies a aquest fet, és possible aconseguir una autonomia elèctrica de més de 450 quilòmetres, segons el cicle normalitzat europeu. El consum i l’autonomia depenen en gran manera de l’estil de conducció, també en els cotxes elèctrics. Per això, l’EQC posa a disposició del pilot cinc programes diferents i un d’adaptable.

Un sistema d’assistència a la conducció denominat Assistent Eco ofereix ajuda per conduir de forma anticipativa. Per fer-ho es combinen, mitjançant connexió en xarxa, les dades de navegació i el reconeixement de senyals de circulació amb informació de radars. A més, l’EQ està equipat amb sistema multimèdia Mbux amb continguts específics per a aquest model, com l’autonomia, l’estat de càrrega i el flux energètic.

Càrrega. L’EQC disposa, de sèrie, d’un carregador a bord OBL amb potència de 7,4 kW que el permet carregar amb corrent altern tant a casa com en estacions públiques. Si s’utilitza una Mercedes-Benz Wallbox, la càrrega és fins a tres vegades més ràpida.

Mercedes Me. Engloba serveis com la preclimatització per aconseguir la temperatura abans d’emprendre la marxa. O la navegació optimitzada, que calcula la ruta més ràpida i permet trobar fàcilment estacions de càrrega.

tracking