SEGRE

Peugeot llança el Rifter, polivalent i fiable

En versions de cinc i set places, uneix versatilitat amb el plaer de la conducció.

Peugeot llança el Rifter, polivalent i fiable

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Amb l’arribada del Peugeot Rifter, la marca del lleó renova profundament l’oferta en el segment dels vehicles polivalents a l’apostar per una aliança perfecta entre la versatilitat que s’exigeix a aquest tipus de turismes amb el plaer de conduir i la fiabilitat.

Construït sobre la plataforma EMP2, el nou Rifter destaca per la silueta innovadora, que assumeix elements de l’univers SUV i li confereix, tant en la versió de cinc places Standard com a la Long de set llocs, elegància i un estil robust, sense perdre una vocació aventurera. L’interior, totalment equiparable al d’un monovolum compacte, és un compendi de modularitat i sentit pràctic.

El volum de càrrega, que va des dels 775 litres interiors de la versió cinc places fins als 4.000 litres amb els seients abatuts a la versió llarga, pot aprofitar-se plenament i adaptar-se a qualsevol necessitat.

El Rifter incorpora, a més, amb una infinitat de compartiments repartits per tot l’habitacle.

El coixí de seguretat frontal del passatger està situat al sostre del vehicle, cosa que permet alliberar prou espai per poder disfrutar d’un compartiment tancat i refrigerat de gran volum.

tracking