SEGRE

El Tarraco, al capdavant de la família SUV de Seat

Arribarà al mercat a inicis del 2019.

El Tarraco, al capdavant de la família SUV de Seat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El nou Seat Tarraco ja és aquí. Lluint el nom escollit per votació popular, se situa al capdavant de la família SUV de Seat, unint tecnologia d’avantguarda, una conducció àgil i dinàmica, confort de marxa i funcionalitat amb un disseny innovador. En aquest sentit, s’ha concebut per a conductors que necessitin la versatilitat que ofereixen els 5 i 7 seients disponibles i molt d’espai a l’interior per allotjar els ocupants. La clau d’aquesta combinació, entre el pragmatisme i el dinamisme, resideix en les últimes tecnologies del grup Volkswagen i la plataforma MQB A+, que es caracteritza per una gran distància entre eixos.

Transmet una sensació d’esportivitat al volant i una conducció còmoda durant els llargs desplaçaments, sigui en carretera o pista. El conductor pot escollir els ajustaments que vulgui, si bé el sistema s’ajusta automàticament en funció de l’estil de conducció.

Tots els motors incorporen injecció directa, turbocompressor i la tecnologia Start & Stop, amb potències de 150 i 190 CV. En gasolina hi haurà dos variants TSI, de 1.5 litres i 150 CV i de 2.0 litres i 190 CV, amb tracció total 4Drive.

Dos seran també les opcions en dièsel, tant una com l’altra 2.0, si bé tindran 150 i 190 cavalls. La versió més potent només estarà disponible amb canvi DSC de set velocitats i sistema 4Drive. Posteriorment, el Tarraco es comercialitzarà amb una altra tecnologia de propulsió alternativa.

Seguretat. Inclou, de sèrie, sistemes com l’assistent de canvi involuntari de carril i el de frenada automàtica d’emergència Front Assist amb reconeixement de vianants i ciclistes. Opcional és el detector d’angle mort, l’assistent d’embussos o l’ACC.

Un puntal per a Seat.En plena expansió del mercat SUV, el Tarraco exercirà un paper fonamental per a la marca. Entre els mesos de gener i agost, Seat va entregar 383.900 vehicles a tot el món, un 21,9% més que el mateix període del 2017.

tracking