SEGRE

Mercedes Benz Classe B, més esportiu que mai

Amb un habitacle avantguardista, un tauler d'instruments únic i equipat amb el sistema multimèdia MBUX, arribarà a partir del febrer.

Mercedes Benz Classe B, més esportiu que mai

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mercedes-Benz presenta la nova edició de la Classe B, amb un marcat caràcter esportiu. El nou Sports Tourer fa gala d’un aspecte més dinàmic que el seu antecessor, es condueix de manera més àgil i és més confortable. Components com un intereix llarg de 2.729 mm amb sortints curts, la línia del sostre lleugerament més baixa i llantes que creixen fins a les 19 polzades contribueixen a dinamitzar-ne les proporcions. El frontal baix i els muntants fins al parabrisa subratllen la impressió esportiva, en què destaquen els fars de baixa altura i els llums de díodes. L’habitacle avantguardista, amb un disseny autònom de tauler, crea una sensació d’espaiositat sense parió en aquest segment.

Una singularitat del model és el volum únic del tauler d’instruments, inclinat cap als ocupants i amb pantalla exempta o difusors de ventilació que evoquen turbina d’alta qualitat. D’altra banda, ofereix un maneig intuïtiu que anticipa l’experiència d’una conducció del futur. Entre els atributs es compten les visualitzacions i animacions brillants, el comandament fònic Hey Mercedes, la pantalla tàctil i noves funcions com MBUX de realitat augmentada.

Un altre equip que permet una adaptació individual d’acord amb les preferències i ànim del conductor és la il·luminació de l’ambient, amb 64 colors, única al seu segment. D’altra banda, els seients asseguren una posició més dreta i més còmoda, en què sobresurt el seient Energizing, amb ajustaments periòdics que obliguen a canviar la posició i eviten malalties d’esquena. També és més gran l’amplada de l’habitacle.

Gràcies als moderns sistemes d’assistència a la conducció, la Classe B ocupa un lloc d’honor al capítol de la seguretat activa, i inclou ara funcions assumides de la Classe S. Per primera vegada, la Classe B pot circular de forma semiautònoma en certes situacions, per la qual cosa explora el trànsit al seu entorn. Gràcies a les dades que li proporciona, l’assistent actiu Distronic adapta la velocitat en funció del traçat de la ruta. S’hi afegeix l’assistent actiu de la parada d’emergència i canvi de carril.

El propulsen motors més eficients i nets. Es posarà a la venda amb tres dièsel , de 116, 150 i 190 cavalls, i dos de gasolina, de 136 i 163 cavalls. La novetat és el canvi de doble embragatge amb vuit marxes. Les primeres unitats de la Classe B s’entregaran a partir del mes de febrer del 2019.

Mercedes Me Connect.Amb el renovat MBUX s’introdueixen nous serveis Me Connect. Per exemple, funcions de navegació basades en Car-to-X Communication i el localitzador del vehicle. A més, és possible compartir el model compacte amb amics i familiars.

Seguretat. A fi de garantir un habitacle indeformable, s’ha optat per les xapes d’acer d’alta resistència. D’altra banda, conductor i acompanyant disposen de cinturons de tres punts d’ancoratge. De sèrie hi ha airbags per a genolls i laterals.

tracking