SEGRE

Audi comença a produir l'A1 a la planta de Seat a Martorell

Es converteix en el segon cotxe prèmium fabricat a Espanya després del Q3.

Audi comença a produir l'A1 a la planta de Seat a Martorell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La producció de l’Audi A1 ja està en marxa a Martorell. El nou model compacte esportiu es fabrica exclusivament a la planta de Seat i es distribueix a tots els mercats en els quals es comercialitza, la qual cosa contribueix a elevar el volum d’exportació de la fàbrica, que ja supera el 80%.

Audi ha assignat l’A1 a Martorell després de l’èxit de producció de l’Audi Q3. La producció de l’Audi Q3 va començar a mitjans del 2011. Des d’aleshores i fins al mes de juliol passat, es van fabricar gairebé 800.000 unitats a Martorell, xifra que ha superat fins i tot les expectatives inicials.

El nou Audi A1 es fabricarà en dos torns en la renovada Línia 3 utilitzant la plataforma MQB A0. Aquesta és la plataforma en la qual va debutar l’Ibiza el 2017. L’Audi A1 contribuirà a mantenir l’alt volum de producció a Martorell, que és la fàbrica que produeix més automòbils a Espanya.

A més, l’A1 potenciarà les sinergies i eficiències amb els models amb què comparteix plataforma a Martorell, l’Ibiza i l’Arona. A banda de produir el nou Audi A1, Seat ha participat en el seu desenvolupament, la qual cosa ha permès crear ocupació altament qualificada.

Amb la incorporació de l’Audi A1, la planta de Martorell ha inclòs tres nous models en els últims 18 mesos, començant amb la cinquena generació de l’Ibiza a principis del 2017, a la qual es va unir uns mesos més tard el nou crossover urbà Seat Arona.

tracking