SEGRE

Hyundai i30 Fastback N, la suma d'elegància i plaer de conducció

El primer cupè esportiu de cinc portes en el segment C estarà disponible a tot Europa a finals del 2018, anuncia  la marca.

Hyundai i30 Fastback N, la suma d'elegància i plaer de conducció

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Hyundai amplia la seua gamma N amb el nou Hyundai i30 Fastback N, que exhibeix com a credencial ser el primer cupè esportiu de cinc portes en el segment C.

El nou model es caracteritza pel seu aspecte esportiu i la seua configuració centrada en el rendiment. Incorpora la carrosseria de l’i30 Fastback, així com una presència poderosa, un frontal característic i un habitacle en forma de llàgrima.

Distintius són el para-xocs davanter i la graella en cascada, on sobresurt l’emblema N. Paraxocs posterior amb una peculiar llum triangular i el perfil amb un llarg capó i uns amplis passos de roda accentuen el caràcter dinàmic del nou Hyundai.

L’interior també està enfocat al rendiment, subratllat per un volant esportiu N.

Mitjançant els controls ubicats a la part esquerra, els conductors poden seleccionar tres modes de conducció: normal, esport i eco. I per controlar el motor, poden activar el botó REV, per ajustar les revolucions. Els detalls en color roig en seients i en negre en cinturons i sostre reforcen aquesta sensació esportiva.

Les seues qualitats es poden configurar de manera individual, adaptant-se a l’ànim del pilot. Per això, està equipat amb sistema N Grin Control, que permet escollir entre cinc modes de conducció diferents. El model estarà disponible a Europa a final d’aquest any.

Tecnologia. Està propulsat per un motor turboalimentat de 2.0 litres, amb dos opcions de potència. Els clients poden elegir entre el paquet estàndard, de 250 CV, i el Perfomance, de 275 CV. D’altra banda, incorpora la tecnologia Hyundai SmartSense, que conté assistent de prevenció de col·lisió frontal (de sèrie), advertència d’atenció al conductor (de sèrie), assistent per al manteniment de carril (de sèrie) o advertència intel·ligent del límit de velocitat. En matèria de connectivitat, els clients poden escollir entre el Display Audio i un sistema de navegació per pantalla tàctil.

tracking