SEGRE
Equipa les últimes innovacions en assistència de conducció, connectivitat i seguretat.

El BMW X5 irromp al mercat espanyol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El nou BMW X5 ja té preus per a Espanya, a partir dels 72.800 euros. El primer SAV (Sports Activity Vehicle) de la marca, que va servir de referència per al seu segment, estrena la quarta generació. Dotat de la tecnologia més avançada del Grup BMW aplicada en un automòbil, el nou X5 equipa les últimes innovacions en assistència de conducció, connectivitat i seguretat. És el primer cotxe de la seua categoria a incorporar, opcionalment, la tecnologia BMW làser, capaç d’augmentar el rang de visió fins als 600 metres, és pioner en un BMW X i marca una nova fita d’aquesta il·luminació que es va estrenar en un automòbil comercial amb el BMW i8.

Dotat de modes de conducció específics en diferents situacions, el nou BMW X5 és, ara, més capaç que mai per als clients que busquin el dinamisme típic de BMW tant en asfalt com fora de carretera.

Incorpora característiques com la transmissió automàtica, volant esportiu de cuir, sistema d’alarma, seients esportius o control de distància en aparcament (PDC) davanter i posterior.

tracking