SEGRE

Els híbrids elèctrics eleven Toyota al podi de matriculacions

El model híbrid elèctric de Toyota de més èxit va tornar a ser el C-HR Hybrid.

Els híbrids elèctrics eleven Toyota al podi de matriculacions

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Toyota es va situar el mes de setembre passat entre les tres marques preferides pels espanyols, en el segment de turismes i totterrenys, el més important del mercat, gràcies a les 4.557 unitats matriculades. Aquesta xifra va permetre a Toyota assolir una quota de mercat que ronda el 6,5%. Tenint en compte tots els segments del mercat, la quota aconseguida per Toyota a Espanya (5,9%) va ser igualment notable, més d’un punt per sobre de l’acumulat de l’any.

El model híbrid elèctric de Toyota de més èxit va tornar a ser el C-HR Hybrid, líder indiscutible al costat d’Auris Hybrid en el segment de tecnologies alternatives a l’Estat espanyol –etiquetes ECO i Zero Emissions de DGT. El mes passat, els més de 1.000 Toyota C-HR Hybrid matriculats a Espanya van permetre al crossover híbrid de Toyota situar-se entre els quatre models preferits pels clients particulars, el segment de més rellevància del mercat.

En el que va d’aquest any 2018, Toyota ha entregat a Espanya poc més de 41.000 híbrids elèctrics autorecarregables, pràcticament les mateixes unitats que en tot l’any 2017.

tracking