SEGRE

Volvo V60 Cross Country, apte per a qualsevol terreny

Gràcies a la distància més gran respecte a terra, la tracció integral dinàmica i la suspensió, aquesta variant de la gamma V60 guanya versatilitat.

Volvo V60 Cross Country, apte per a qualsevol terreny

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Volvo amplia la gamma de l’Station Wagon de mida mitjana, el V60, amb una nova versió Cross Country. Igual que el seu germà de gamma V60. La variant fa gala de gran versatilitat. S’hi afegeix la capacitat per circular confortablement tant per la carretera com per camins no transitats, una cosa que ha definit els models Cross Country des de la seua introducció fa poc més de vint anys.

Per millorar la capacitat totterreny del vehicle, el Cross Country guanya 75 mil·límetres de distància al terra respecte al V60, gràcies al disseny especial del xassís i a la suspensió.

D’altra banda, incorpora de sèrie la tracció integral, igual que el control de baixada de pendents, el control electrònic d’estabilitat, el control de tracció en girs i la manera especial de conducció totterreny off-road.

Com els seus companys de les sèries 60 i 90, el nou Volvo es beneficia de la guardonada plataforma d’arquitectura escalable de productes SPA, la tecnologia per a la seguretat i el sistema d’infoentreteniment de Volvo Cars.

De moment, el model s’ofereix únicament amb un motor 2.0 D4 dièsel de 190 CV, tracció total AWD i una caixa automàtica de canvis de 8 velocitats, amb els quals arriba als 210 km/h i consumeix entre 5,1 i 5,4 litres cada 100 quilòmetres de mitjana. Més endavant hi haurà disponible una versió gasolina T5 i fins i tot sospesen incloure una variant semihíbrida o híbrida endollable.

D’altra banda, inclou de sèrie el guardonat sistema City Safety amb fre automàtic, l’únic sistema del mercat capaç de detectar vianants, ciclistes i animals de gran mida i evitar així col·lisions. El nou model també estarà disponible a través del servei de subscripció prèmium de Volvo, Care by Volvo, que ofereix accés al vehicle mitjançant una tarifa plana mensual com a alternativa al model de propietat.

Acabats. A disposició del client existeixen dos nivells, Cross Country i Cross Country Pro. Tant un com l’altre incorporen sis airbags, seient del conductor elèctric, climatitzador bizona, equip d’àudio amb pantalla tàctil de 9”, fars led de nivell mitjà, llantes de 18 polzades, plafó d’instruments digital de 8”, port USB, retrovisors plegables electrònicament, sensor d’aparcament posterior i Volvo On Call.

Pilot Assist. El sistema ajuda el conductor amb la direcció, l’acceleració i la frenada en carreteres ben senyalitzades fins a 130 km/h. A més, el sistema opcional d’alerta d’encreuament amb fre automàtic augmenta encara més la seguretat.

tracking