SEGRE

Volkswagen amplia la seua gamma SUV amb l'urbà T-Cross

Els 2,56 metres de distància entre eixos permeten un espai que acull fins a 5 persones.

Volkswagen amplia la seua gamma SUV amb l'urbà T-Cross

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Volkswagen llança una ofensiva en el segment dels SUV petits, de la mà del T-Cross. Amb ell, la marca introdueix un model més ben adaptat a la ciutat que el T-Roc, i fins i tot més compacte que el Tiguan.

El T-Cross es basa en la plataforma modular transversal MQB, que es tradueix, entre altres aspectes, en un interior ampli amb prou espai per a cinc persones. Per guanyar versatilitat, el seient posterior desplaçable es pot ajustar en catorze centímetres, permetent més espai per als passatgers o equipatge.

El nou urbà està propulsat per tres motors turboalimentats a escollir, un de dièsel i dos de gasolina. Aquests últims són dos 1.0 TSI de tres cilindres, amb 95 i 115 CV de potència, mentre que el dièsel és un 1.6 de quatre cilindres i 95 CV.

L’equipament inclou nombrosos sistemes d’assistència al conductor reservats a classes superiors.

De sèrie inclou el sistema de monitoratge de l’entorn Front Assist amb detecció de vianants i sistema de frenada d’emergència en ciutat, l’assistent d’arrencada en pendent i la detecció de fatiga.

Opcionalment, estan disponibles l’assistent de manteniment de carril Lane Assist, el sistema de protecció proactiva dels ocupants, l’assistent de canvi de carril amb el Rear Traffic Alert integrat, el control de creuer adaptatiu i el Park Assist.

A més, proporciona el més alt nivell de treball en xarxa i connectivitat. Fins i tot el funcionament i la personalització de funcions a bord són intuïtius. Els smartphones es poden recarregar per inducció i fins a quatre ports USB faciliten les connexions.

Versions. N’existeixen tres opcions: Bàsica, Advance i Sport. La primera ja conté Front Assist, llums posteriors led o detecció de fatiga, entre d’altres. A més, els paquets R per a l’exterior i interior també estan disponibles per a l’acabat Sport.

Fabricació. Igual que el Polo, el T-Cross també es fabrica a la factoria de Navarra. Per assumir el creixement del mercat dels SUV compactes, VW invertirà al voltant de 1.000 milions d’euros fins al 2019, alhora que crearà un 10% més de llocs de treball.

tracking