SEGRE

Nissan X Trail, en vies de batre nous rècords

Amb 7.985 unitats matriculades fins a l'octubre, tot apunta que superaran les 8.000 unitats del 2017.

Nissan X Trail, en vies de batre nous rècords

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nissan X-Trailva assolir l’any 2017 la xifra més alta de matriculacions en la història d’aquest vehicle amb 8.000 unitats, la qual cosa es va traduir en el lideratge del segment crossover gran. En aquest exercici, i fins a l’octubre, s’han matriculat ja un total de 7.985 unitats, amb un creixement del 22%, de forma que a falta de dos mesos per tancar l’any apunta clarament que aquest vehicle batrà la marca registrada l’any anterior. Nissan X-Trail continua liderant el mercat dels crossovers grans a Espanya per tercer any consecutiu. En l’última dècada, aquest vehicle ha multiplicat per quatre les seues vendes a Espanya.

Un altre fet destacable és que en la categoria de crossover de set places domina clarament tots els seus rivals. De fet, un de cada quatre crossovers venuts a Espanya és un X-Trail.

Nissan ha rescatat la tradició de marca capdavantera de vehicles tot terreny amb el nou X-Trail 4x4 FAN. Potencia les ja per si mateixes excel·lents habilitats 4x4 del crossover incorporant protectors de carrosseria i de baixos, pneumàtics BF Goodrich All Terrain T/A muntats en llantes de 17”, fars antiboira de led i protectors de l’habitacle com les estores de goma, entre d’altres.

tracking