SEGRE

Renault equipa l'Espace, Koleos i Talisman amb nous motors

Proposa un alt de gamma únic que cobreixi tots els segments de mercat, que es manifesta en el disseny i tecnologia.

Renault equipa l'Espace, Koleos i Talisman amb nous motors

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Renault introdueix en el Talisman (berlina i Sport Tourer) i en l’Espace una nova generació de motors gasolina i dièsel, més eficaços i oferint més plaer a la conducció.

Aquests propulsors incorporen tecnologies per reduir les emissions contaminants, tal com exigeixen les últimes normes europees Euro 6.

En aquest sentit, el nou motor de gasolina TCe 225 EDC Fap afegeix la tecnologia anticontaminació de filtre de partícules i es combina amb una caixa de velocitats automàtica de doble embragatge EDC.

Per la seua part, el motor dièsel Blue dCi, en les versions 160 EDC i 200 EDC, està equipat amb la tecnologia de reducció catalítica selectiva, SCR, que tracta les emissions de NOx transformant-les en nitrogen i en aigua. Aquesta vegada ofereixen més potència, entre 5 i 40 CV, més parell (uns 20 nm per a 400 nm) alhora que un consum moderat.

Tot plegat es correspon amb un alt de gamma únic, que inclou tots els segments de mercat. Tant el crossover Espace com el SUV Koleos o la berlina o Sport Tourer Talisman llueixen un disseny elegant i amb caràcter, en el qual destaquen les proporcions, amb sortints reduïts, o la firma lluminosa led.

A més, l’Espace afegeix a la seua paleta de tons el Blau Cosmos així com les llantes de 20”, mentre que el Talisman S-Edition (que no arribarà al mercat espanyol) ofereix llantes 19” diamantades.

A l’interior, s’han cuidat de forma especial l’acabat dels cuirs o el guarnit de les portes. I a partir d’ara, la part inferior del Talisman, sigui berlina o Sport, porten escuma. El so Bose Surround embolica els passatgers amb un so ric i equilibrat independentment de la plaça que ocupin.

En l’apartat tecnològic, l’R-Link 2 s’enriqueix amb la replicació de l’smartphone que permet projectar, a la pantalla de 8,7 polzades, aplicacions de telefonia, missatges, navegació i música.

I a l’oferta de navegació se suma ara l’aplicació comunitària Waze. Unit a aquestes novetats, My Renault permet gestionar el vehicle en mode remot des del telèfon mòbil.

Capítol a part mereixen els ajuts per a la conducció. Com en els models Espace i Talisman, el Koleos també es dota de regulador de velocitat adaptatiu per ajustar automàticament la velocitat i mantenir una distància de seguiment preseleccionada.

Des del setembre passat, Koleos compta amb l’alerta de detecció de fatiga i l’AEBS, que disposa de la funció vianant. L’Espace es beneficia de la contraporta motoritzada amb obertura de mans lliures, igual que el Koleos, Talisman Berlina i Sport Tourer.

Xassís 4 control.Permanentment actiu, gestiona el sentit de gir de les rodes posteriors, fins a 50 km/h en sentit oposat a les rodes de davant, de forma que millora l’agilitat. Per sobre d’aquest llindar, en el mateix sentit de les rodes.

All Mode 4x4. La transmissió integral ja va demostrar la seua eficàcia en milions de vehicles de l’aliança Renault-Nissan. Vigila de forma constant l’adherència entre les rodes i el terra, la qual cosa garanteix una tracció idònia en qualsevol circumstància.

tracking