SEGRE

Range Rover Evoque, el SUV compacte per a qualsevol terreny

Equipat amb motors de tres i quatre cilindres gasolina i dièsel, des del llançament ofereix una versió Mild Hybrid amb bateria de 48 volts.

Range Rover Evoque, el SUV compacte per a qualsevol terreny

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tant en asfalt com al camp, el nou Evoque arriba a la família Range Rover amb una gran varietat de motors híbrids. Inspirat en el model original, el nou Evoque és una sofisticada evolució de la silueta cupè, caracteritzada per la seua línia de sostre descendent i la cintura ascendent que identifica tota la família.

El volum i les noves proporcions s’amplifiquen gràcies als passos de roda combinats amb llantes de 21 polzades. Elements com els fars led li aporten una imatge més sofisticada, mentre que els acabats opcionals de la carrosseria R-Dynamic i els detalls en color li afegeixen un toc únic.

A l’interior, el disseny integra superfícies netes i sense cantonades amb materials de primera qualitat, si bé és possible triar teixits tècnics obtinguts de plàstics reciclats com a alternativa a la pell. Gràcies a l’augment de l’espai, brinda més confort i benestar. D’altra banda, al guanyar 20 mm de distància entre eixos, li ha permès donar més espai per a les cames i augmentar els buits per allotjar petits objectes. Paral·lelament, creix el maleter un 10 per cent, la qual cosa li permet allotjar fàcilment un cotxet o un joc de pals de golf. I si s’abaten els seients de la segona fila, la capacitat augmenta fins als 1.383 litres.

La nova arquitectura s’ha dissenyat pensant en l’electrificació, amb la possibilitat de comptar, des del llançament, d’una versió Mild Hybrid de 48 volts i, a partir del març del 2020, d’una híbrida endollable. D’aquesta manera, l’Evoque serà el primer Land Rover amb aquest propulsor Mild Hybrid, que recupera l’energia perduda al frenar. Una vegada s’inicia l’acceleració, l’energia emmagatzemada es fa servir per donar suport a la sortida i reduir així el consum de combustible. Disponible a tots els motors de quatre cilindres Ingenium de gasolina i dièsel amb transmissió automàtica, la Mild Hybrid emet 149 g/km de CO2i consumeix 5,6 litres cada 100 quilòmetres. Si el client tria el motor dièsel de 150 CV amb tracció davantera, emet 143 g/km.

L’Evoque és pioner a disposar de la tecnologia Ground View, que fa invisible el capó, ja que projecta sobre la pantalla tàctil una imatge de 180 graus des de terra que hi ha sota el capó. És útil per aparcar en zones difícils o quan se circula entre vorades.

Totterreny. Cada vegada més, el nou SUV compacte combina la capacitat tot terreny amb l’ús en qualsevol clima. El Terrain Response 2 detecta automàticament el tipus de superfície sobre la qual se circula i ajusta segons necessitats.

ClearSight. El primer mirall intel·ligent del segment es transforma en una pantalla de vídeo HD. Si la visibilitat de la part posterior és escassa a causa de passatgers o paquets, el conductor premerà un interruptor i la càmera mostrarà què hi ha darrere en alta definició.

tracking