SEGRE

Honda CR-V Hybrid, confortable, ampli i versàtil

Per primera vegada en els SUV d'Honda a Europa, està equipat amb tecnologia de propulsió híbrida.

Honda CR-V Hybrid, confortable, ampli i versàtil

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Honda llança una versió del CR-V renovada al cent per cent, dotada de sofisticades tecnologies i més qualitat. Tant és així, que estarà disponible amb propulsió híbrida, un fet inèdit en els SUV de la marca que circulen per Europa.

Caracteritza el sistema la tecnologia Intelligent Multi Mode Drive (i-MMD), que combina dos motors elèctrics, un de gasolina de cicle Atkinson, una bateria de ions de liti i una transmissió fixa que proporciona gran eficiència. En aquest model, la tecnologia híbrida pot alternar-se amb tracció davantera o total.

El SUV llueix un disseny exterior renovat, amb passos de roda més atlètics i amples, uns contorns més definits en el capó i els plafons posteriors, així com el frontal distintiu d’Honda, en el qual sobresurten els fars.

A l’interior, eleva els estàndards al guanyar qualitat de marxa, resposta en la direcció, control de carrosseria i gestió del soroll i vibració. Gràcies a una distància més gran entre eixos, l’habitacle és més espaiós, alhora que el maleter guanya amplada i profunditat. Una contraporta posterior elèctrica de mans lliures permet accedir amb comoditat a la càrrega.

Les funcions intel·ligents faciliten l’ús en el dia a dia. Per exemple, és possible programar l’altura d’obertura de la contraporta posterior per evitar el contacte amb sostres baixos. La flexibilitat de la cabina es veu reforçada per tres modes d’emmagatzemament de la consola central, així com els nous suports dels seients, abatibles amb distribució 60:40 amb un sol moviment a la segona fila. Amb això, la càrrega és més fàcil.

El disseny de la plataforma incorpora la nova estructura de carrosseria, de tal forma que distribueix l’energia d’un possible impacte de manera més uniforme.

A més, ofereix Honda Sensing de sèrie en tota la gamma, un dels paquets més complets de tecnologies d’assistència a la conducció i seguretat activa de la seua classe.

Conducció àgil. Per primera vegada s’incorpora al CR-V el sistema d’assistència de conducció àgil d’Honda. Al girar el volant i de forma imperceptible, aplica una lleugera força de frenada a les rodes interiors per oferir una reacció més ràpida i segura.

Tot terreny. La capacitat tot terreny creix al guanyar uns 27 mm de distància respecte de terra. A més, l’última tecnologia de tracció integral de la marca s’ha calibrat per aconseguir un estalvi de combustible òptim i la millor conducció.

tracking