SEGRE

Skoda llança el nou Kodiaq RS, amb tracció total de sèrie

És el primer Skoda equipat amb Dynamic Sound Boost, de caràcter esportiu, i estrena el logo RS.

Skoda llança el nou Kodiaq RS, amb tracció total de sèrie

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Skoda ha posat a la venda el nou Kodiaq RS, un model d’alt rendiment amb gens RS, amb tracció total de sèrie, que es converteix en la punta de llança de la campanya SUV del fabricant.

És el primer Skoda equipat amb Dynamic Sound Boost, que dóna al motor un so especialment esportiu, i estrena el nou logo RS. El seu motor 2.0 TDI rendeix 240 CV i la potència es transmet de forma variable a les quatre rodes mitjançant una transmissió de doble embragatge (DSG) de 7 velocitats. La configuració dels amortidors s’ajusta automàticament a les condicions de conducció o al terreny en tot moment, gràcies al Control de Xassís Dinàmic - DCC (Dynamic Chassis Control), que també ve de sèrie juntament amb la direcció progressiva.

També s’inclouen en la gamma les llantes d’aliatge Xtreme en antracita de 50 cm (20 polzades).

Per primera vegada en un model Skoda, tecnologia full-LED en els fars davanters i il·luminació LED en els de darrere i frens ventilats. Combina a la perfecció el seu estil de vida esportiu amb un alt grau de confort, una generosa quantitat d’espai per a fins a set persones i un gran nivell de practicitat.

La Virtual Cabina de Pilotatge, totalment personalitzable, ve de sèrie. El Kodiaq RS equipa l’últim en tecnologia d’infoentreteniment i connectivitat. De sèrie està equipat amb el sistema Bolero amb connexió Bluetooth i tecnologia SmartLink+.

tracking