SEGRE

El Renault Kadjar guanya motors gasolina i dièsel més eficaços

El disseny exterior harmonitza amb el dels altres SUV de Renault gràcies a un frontal més ample així com tres colors inèdits.

El Renault Kadjar guanya motors gasolina i dièsel més eficaços

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El nou Kadjar introdueix nous motors gasolina i dièsel més eficaços, que aporten més plaer de conducció. En gasolina, adopta un motor 1.3 TCe que va estrenar l’Scénic, equipat amb un filtre de partícules GPF. Ofereix quatre possibles opcions: TCe 140 GPF Caixa manual, TCe 140 GPF Caixa EDC, TCe 160 GPF Caixa manual i TCe 160 GPG Caixa EDC.

Per la seua part, en dièsel incorpora un sistema de reducció catalítica selectiva (SCR) considerat el més eficaç dels sistemes posttractaments dels òxids de nitrogen. Alhora que redueix les emissions contaminants sense que impacti en les prestacions, els motors Blue dCi guanyen potència i en plaer de conducció. Existeixen dos variants, la dCi 115 la dCi 150. La primera guanya 5 CV i 10 Nm de parell i es combina amb una caixa de velocitats manual, encara que més endavant es proposarà amb una caixa automàtica de doble embragatge EDC.

Pel que fa a la dCi 150, és la motorització capdavantera del Kadjar. Amb 20 CV més de potència, s’acobla a una caixa de velocitats manual i una transmissió 4x4, si bé en un futur serà 4x2. Aquesta transmissió integral 4x4 funciona de tres maneres: 2 WD (davant), auto (repartiment de parell entre els dos eixos) i Lock (per a un ús off-road). A més, el Kadjar es beneficia d’una distància al terra de 20 cm, per poder franquejar camins amb sots sense dificultat.

En les versions 4x2, el Kadjar segueix oferint el control de tracció Extended Grip, que facilita les maniobres en carreteres enfangades, nevades o amb sorra. Es poden seleccionar tres modes: Route, Sol Meuble (terra tou) i Expert.

Un cop d’ull al cotxe revela un disseny més atractiu i refinat, en el qual destaca la nova firma lluminosa en forma de C, així com una calandra més ampla o un para-xocs posterior redissenyat. A l’interior, millora la qualitat, amb tocs de crom o retroil·luminació, a banda de seients més ergonòmics, plafons de portes remodelats o una calefacció més ben repartida.

Remata la gamma un acabat Black Edition, més esportiu, que es distingeix per la carrosseria Alcántara i un sostre de color negre, així com les proteccions i carcasses.

Connectivitat. El sistema connectat RLink2 està dotat de la funció de replicació smartphone: és compatible amb Android Auto i Apple CarPlay. L’usuari pot visualitzar les aplicacions preferides directament a la pantalla.

Ajuts a la conducció. El Kadjar disposa d’una desena de funcions com el pàrquing de mans lliures, la frenada d’emergència o l’alerta precol·lisió. Aquests ajuts s’enriqueixen amb la funció alerta d’excés de velocitat.

tracking