SEGRE

La saga Nissan Leaf continua amb la nova versió e+

Guanya un 43% més d'autonomia respecte a l'actual Leaf, i més acceleració.

La saga Nissan Leaf continua amb la nova versió e+

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La saga del Nissan LEAF continua creixent, incorpora ara la versió e+, amb més potència i més autonomia. El Nissan LEAF e+ permet a la marca adaptar la seua oferta de vehicle elèctric a les necessitats de cada conductor. Així, els que necessitin un vehicle per a recorreguts urbans o distàncies mitjanes tenen a la seua disposició l’actual Leaf amb una bateria de 40kWh i motor de 150 CV; mentre que el LEAF e+ dóna resposta als que necessiten un vehicle per a distàncies més llargues. L’autonomia WLTP en el cicle combinat del LEAF e+ és de 385 km; el LEAF actual té una autonomia de 270 km.

El nou LEAF e+ incorpora una bateria de 62kWh que li atorga un 43% més d’autonomia en comparació al model actual. Gràcies a un disseny innovador, la nova bateria d’alta potència porta 288 cel·les (el de 40kWh en porta 192). A l’hora de recarregar la bateria, els propietaris del LEAF e+ que es connectin a un carregador de 100 kW tardaran més o menys el mateix que els que tingui un LEAF de 40kWh i es connectin a un carregador ràpid (de 50kW).

La millora de l’autonomia va acompanyada d’un increment en la potència. El nou LEAF e+ porta un motor de 160kW que permet una acceleració més gran. L’acceleració de 80 a 120 km/h és un 13% més ràpida que amb l’actual model, que li dóna una sortida en els revolts més ràpida i permet incorporar-se amb més facilitat al trànsit, de tal manera que la velocitat punta ha millorat un 9%.

tracking