SEGRE

El Peugeot 508 SW marca nova referència en modularitat

Incorpora Magic Flat, un sistema que abat la banqueta posterior i augmenta l'espai fins als 1.780 litres

El Peugeot 508 SW marca nova referència en modularitat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

A banda d’aportar una línia moderna i dinàmica, avenços tecnològics que anticipen la conducció autònoma i un interior cuidat i confortable, el nou Peugeot 508 SW incorpora al maleter un dels seus aspectes més innovadors: el sistema Magic Flat.

Gràcies a aquest dispositiu, la banqueta posterior 2/3-1/3 del nou Peugeot 508 SW pot abatre les dos parts d’una manera senzilla i immediata. Dos comandaments situats als costats del maleter permeten disposar d’un terra pràcticament pla, en el qual 1.780 litres de volum de càrrega queden plenament espaiosos davant de qualsevol necessitat. Aprofitar-los per complet és senzill gràcies a l’accés al maleter del nou Peugeot 508, dissenyat per optimitzar un ús fàcil i còmode. La porta del maleter destaca pel seu sentit pràctic i, segons les versions, pot estar motoritzada i disposar d’un sistema d’obertura de mans lliures. El llindar de càrrega, a només 63,5 cm de terra, és baix i ampli.

La safata del maleter permet una visibilitat immediata del conjunt del maleter. Amb una capacitat de 530 litres sota safata, les seues formes són senzilles i és totalment aprofitable. A més a més, l’entrada destaca per un acabat amb llindar d’acer inoxidable que fa més fàcil la càrrega d’equipatge.

Uns rails de terra d’alumini són presents en l’acabat GT. I una xarxa de retenció de càrrega permet compartimentar-lo eficaçment per poder transportar objectes i productes de tipus molt diversos amb total seguretat i sense problemes.

tracking