SEGRE
Ofereix tres carrosseries d'entre 4,6 i 5,3 metres de llargada, cadascuna de les quals es pot sol·licitar amb fins a nou seients.

Opel Zafira, amb tres mides

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Vint anys després que irrompés l’Opel Zafira al mercat, arriba la quarta generació, el Zafira Life. Com a tret distintiu, exhibeix tres longituds de carrosseria, fetes a mida dels clients. Es tracta d’una S, de 4,60 metres; una M de 4,95 metres i L, de 5,30 metres, cada una capaç d’acollir fins a 9 seients. Amb això, el Zafira Life cobreix fins a tres segments de vehicles i s’erigeix en nova referència entre els monovolums amb gran capacitat de seients.

El Life satisfà les necessitats dels clients pel que fa a espai, des dels interiors versàtils, l’elevat confort i els sofisticats sistemes d’assistència al conductor, fins als avançats sistemes d’informació, la pantalla d’informació frontal o el control de velocitat creuer basat en la càmera/radar. L’avançada tecnologia es combina amb un aspecte definit, proporcions molt equilibrades i el frontal típic d’Opel. Conductor i passatgers es beneficien d’un sostre panoràmic de dos peces i la possibilitat d’obrir la lluneta de la porta del maleter.

Per millorar la tracció en superfícies relliscoses, el Zafira Life està equipat amb l’avançat control de tracció IntelliGrip. També, des del seu llançament, es podrà sol·licitar una versió 4x4. Opel oferirà un monovolum completament elèctric del model Zafira Life a començaments de l’any 2021, la qual cosa representa un salt endavant en el projecte d’electrificar tota la marca.

Al llarg d’aquest any, el monovolum també oferirà el servei telemàtic Opel Connect. Aquest està dotat de funcions útils com la navegació amb informació de trànsit en temps real, la connexió directa amb el servei d’assistència a la carretera i les trucades d’emergència, que brinden tant a a conductor com a passatgers més tranquil·litat. I també seguretat, un fet que ratifica la qualificació de cinc estrelles que ha rebut en les proves Euro NCAP. Presentat al saló de Brussel·les (entre els dies 19 i 27 d’aquest mes de gener), podrà demanar-se al llarg del primer trimestre d’aquest any.

Capacitat. Compta des dels 3.397 litres en la versió S, fins als 4.500 litres, en la L. Tots ofereixen més espai per als ocupants. D’altra banda, tenen menys d’1,9 metres d’altura, per la qual cosa poden accedir a garatges subterranis normals.

Sota control. Càmera i radar monitoritzen l’àrea davant el vehicle. El sistema reconeix els vianants i pot frenar automàticament fins a 30 km/h. Única en aquest segment és la pantalla Headsup Display, que mostra la velocitat o dades de navegació.

tracking