SEGRE

BMW Sèrie 7, una nova referència en refinament i confort

En motors, inclou un 8 cilindres, un 6 cilindres i sistemes híbrids endollables amb més autonomia.

BMW Sèrie 7, una nova referència en refinament i confort

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

BMW ha polit el seu vaixell insígnia en el segment del luxe, el Sèrie 7. El seu renovat disseny exterior és una mostra del seu estatus, que es conjuga amb tecnologies innovadores en assistència a la conducció i connectivitat.

Manté les dos variants de carrosseria, tot i que la més llarga amplia la batalla en catorze centímetres, la qual cosa es tradueix en més espai per als ocupants de les places posteriors. Tant l’estàndard com el de batalla llarga guanyen longitud, però amb la mateixa amplada i altura. L’actualització del frontal, ara 50 mm més alta, atorga al Sèrie 7 una presència més poderosa. El nou capó té un contorn més marcat i un emblema més gran. La zona posterior adopta el disseny de les preses d’aire frontals, amb pilots més fins i banda lluminosa que connecta els pilots entre si. A l’interior, té una nova referència gràcies a elements com la tapisseria de cuir encoixinat estès, confort acústic optimitzat o el BMW Intelligent Personal Assistant, alhora que agrupa al tablier les pantalles d’instrumentació i el display de control.

Propulsen el Sèrie 7 una gamma de motors actualitzada, ja que inclou un nou vuit cilindres, un sis cilindres en línia i sistemes híbrids endollables amb més autonomia elèctrica. Hi destaquen tecnologies com el nou Reversing Assistant, que pot retrocedir una distància fins a 50 metres mantenint el cotxe en la mateixa línia.

Totes les variants equipen, de sèrie, suspensió adaptativa, que inclou amortidors controlats electrònicament i suspensió pneumàtica. Entre les opcions es pot escollir la direcció activa integral i el xassís Executive Drive Pro, aquesta última no disponible en els híbrids endollables.

Driving Assistant.Proporciona un ampli conjunt de funcions per facilitar la conducció. Per exemple, l’assistent de direcció i embussos, l’advertència de sortida de carril amb protecció activa contra col·lisió lateral o el control de creuer actiu amb Stop & Go.

Intelligent Personal Assistant. Es pot activar dient “Hola BMW” i ajuda el conductor a utilitzar diferents funcions. Fent servir un llenguatge natural activa diversos programes que ajusten la il·luminació del vehicle, aire condicionat o massatge als seients.

tracking