SEGRE

Ford Mondeo, amb versió familiar híbrida

Compta amb motor dièsel EcoBlue 2.0 litres de Ford i transmissió automàtica de vuit velocitats.

Ford Mondeo, amb versió familiar híbrida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Ford Mondeo 2019, que llueix per primera vegada nous i elegants detalls de disseny exterior i interior i una nova variant familiar híbrida, es va presentar en societat al Saló de l’Automòbil de Brussel·les.

El nou Mondeo Hybrid Sportbreak és un model únic en el seu segment i ofereix ara una experiència de conducció elèctrica de gasolina encara més refinada. Altres millores significatives són l’avançat motor dièsel EcoBlue de 2.0 litres o la nova transmissió automàtica intel·ligent de vuit velocitats controlada per un canvi de marxes giratori.

D’altra banda, el control de creuer adaptatiu millorat amb Stop & Go s’uneix al sofisticat conjunt de tecnologies d’assistència al conductor, juntament amb el Limitador Intel·ligent de Velocitat, per tal de facilitar la conducció en autopistes i, així mateix, el trànsit de parada i arrancada.

Construït a la planta de fabricació de Ford a Almussafes (València), Ford ha venut més de 250.000 unitats de Mondeo a Europa des que el model de quarta generació va començar a arribar als usuaris el 2015.

tracking