SEGRE

Hyundai Motor presenta el primer airbag de col·lisió múltiple

Millorarà significativament el rendiment dels airbags en aquest tipus d'accidents.

Hyundai Motor presenta el primer airbag de col·lisió múltiple

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Hyundai Motor Group ha anunciat el desenvolupament i futura comercialització del primer sistema de coixins de seguretat de col·lisió múltiple del món que millorarà significativament el rendiment dels airbags en aquest tipus d’accidents. Es tracta d’aquells en els quals l’impacte primari és seguit per col·lisions amb objectes secundaris, com arbres, pals elèctrics o altres vehicles, que tenen lloc en tres de cada 10 accidents.

Així, els sistemes de coixí de seguretat actuals no ofereixen protecció secundària quan l’impacte inicial és insuficient per fer que es despleguin. Tanmateix, el sistema de col·lisió múltiple permet que els airbags es despleguin en un impacte secundari al calibrar l’estat de cotxe i ocupants.

La nova tecnologia detecta la posició dels ocupants després d’una col·lisió inicial. Al recalibrar la intensitat de col·lisió, el sistema respon més ràpidament, la qual cosa millora la seguretat. Les estadístiques apunten com a principals accidents aquells en els quals l’automòbil va depassar la línia central (30,8%), seguits dels causats per una parada sobtada en peatges (13,5%).

tracking