SEGRE

Audi SQ2 marca distàncies en els SUV compactes

El cor és un motor 2.0 TFSI de 300 CV, i capaç d'accelerar de 0 a  100 km/h en 4,8 segons.

Audi SQ2 marca distàncies en els SUV compactes

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Audi presenta l’SQ2, disposat a marcar un punt i a part en el segment dels SUV compactes. El cor és el motor 2.0 TFSI, que desenvolupa una potència de 300 CV i accelera de 0 a 100 km/h en 4,8 segons. Es tracta d’un motor d’alt rendiment, que respon de forma instantània a 6.500 rpm. Amb el mode Dynamic del sistema Audi Drive Select respon encara de forma més directa, amb un doble embragatge que acompanya els canvis de marxa de la transmissió Stronic de set velocitats.

Com cada model Audi S, la tracció Quattro és de sèrie a l’SQ2, que proporciona dinamisme i fiabilitat, quan, per exemple, el vehicle es desplaça sobre una superfície poc adherent. D’altra banda, la suspensió esportiva encaixa a la perfecció amb el dinamisme del motor. Amb un ajustament esportiu, redueix l’altura de la carrosseria en vint mil·límetres. La direcció progressiva està adaptada perquè la força necessària per moure el volant canviï segons giren les rodes.

Exteriorment, llueix un disseny més perfeccionat, en què destaca el frontal i els fars led de sèrie i els llums posteriors, que generen una característica firma en forma de fletxa. Un aleró al sostre i difusor posterior accentuen l’aire dinàmic. La paleta de colors per a la carrosseria inclou blanc ibis de sèrie i tons opcionals com groc, blau, gris, taronja o roig. Una varietat d’opcions que s’estén a les rodes, amb deu dissenys i mides.

A l’interior, proposa un espai generós que inclou seients esportius, climatitzador, volant multifunció o Virtual Cockpit. Aquest reemplaça el sistema d’informació al conductor. El control d’instruments digital es realitza a través dels botons situats al volant. La pantalla ofereix tres modes de visualització, alhora que la informació pot projectar-se en una pantalla amb Head-Up Display.

MMI Navegació. Els menús estan clarament estructurats, i el comandament rotatiu a la consola inclou una superfície tàctil que permet fer scroll o zoom utilitzant diversos dits. El control per veu i la recerca MMI també són ràpids i fiables.

Assistència al conductor. Els sistemes provenen de la classe superior. El Pre Sense Front utilitza un radar per reconèixer situacions perilloses que puguin donar-se al creuar vianants. El paquet d’assistència inclou com a opció control de creuer Stop & Go.

tracking