SEGRE

Audi TT RS Coupé i TT RS Roadster, dinamisme al poder

Lluint un nou frontal i aleró posterior amb aletes laterals i un elevat rendiment, arribarà als concessionaris europeus a la primavera

Audi TT RS Coupé i TT RS Roadster, dinamisme al poder

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Audi perfecciona el model superior de la sèrie TT atorgant-li un aspecte més dinàmic. En versió Coupé i Roadster, l’RS llueix un frontal completament redissenyat i una cridanera part posterior, en què destaca l’aleró fix, amb aletes que contribueixen a l’eficiència i rendiment típic dels RS.

Les entrades d’aire laterals que s’estenen fins als passos de roda davanters fan que el model sembli més ample. I un spolier davanter, inspirat en la competició, reforça aquest caràcter esportiu.

Compta de sèrie amb fars led i opcionalment amb fars matrix led, que regulen el feix amb gran flexibilitat. El nou TT RS està disponible en vuit colors diferents, inclòs el nou verd Kyalami específic dels RS i els nous taronja pols i blau turbo. Opcionals són els paquets alumini mat i negre brillant. En el Roadster, la capota de lona és de color negre. Són algunes de les possibilitats de personalització que ofereix el programa Audi Exclusive.

A l’interior, els controls i les pantalles estan completament centrades en el conductor. El nou paquet de disseny afegeix detalls en roig o blau a les sortides d’aire de la climatització, cinturons de seguretat i estores amb logo RS.

D’altra banda, Audi ofereix també diverses possibilitats d’informació i entreteniment. Destaca l’MMI Navegació plus amb MMI Touch, que inclou funció de cerca lliure de text i un control per veu que reconeix el llenguatge natural, així com un punt d’accés wifi i l’Audi Connect.

Mou l’Audi TT un motor de cinc cilindres i 400 CV, amb un rendiment singular. El cupè és capaç d’accelerar de 0 a 100 km/h en 3,7 segons. La força del motor es transmet a la tracció total permanent Quattro, a través d’un canvi S Tronic de set velocitats.

Tant la variant Coupé com la Roadster arribaran als concessionaris a la primavera.

tracking