SEGRE

BMW X3 M i X4 M, altes prestacions als totterrenys mitjans

Les dos carrosseries diferents també estaran disponibles en una versió Competition destinada als conductors més exigents.

BMw X3 M i X4 M, altes prestacions als totterrenys mitjans

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

BMW ha donat a conèixer els dos totterrenys mitjans de més rendiment en la gamma, l’X3 M i X4 M. Dos carrosseries diferents que també estaran disponibles en una versió Competition destinada als conductors més exigents.

Tots dos models gaudeixen del motor més potent de gasolina de sis cilindres, inèdit en un BMW M. Amb 3.0 litres, genera 480 CV, xifra que ascendeix a 510 CV en el cas dels Competition. El nou motor d’altes prestacions es combina amb una caixa de canvis M Steptronic que compta amb vuit marxes, amb control Drivelogic, alhora que hereta de l’M5 la tracció integral M xDrive. La interacció entre aquest sistema i el diferencial actiu M de l’eix posterior garanteix una tracció, agilitat i estabilitat òptimes. D’aquesta manera, acceleren de 0 a 100 quilòmetres per hora en 4,2 segons, mentre que les variants Competition ho fan en 4,1 segons.

Dotat d’un xassís específic, que aprofita la potència del motor, disposa d’uns amortidors amb control electrònic de la suspensió específica M. Això es complementa amb direcció específica M, frens o llantes d’aliatge de 20 polzades.

Exteriorment, fa gala d’un aspecte esportiu gràcies a detalls de disseny M. A l’interior, seients regulables, tapisseria de cuir, instrumentació o palanca selectora creen un ambient esportiu i luxós. Les variants Competition afegeixen elements exclusius com carcassa de retrovisors o aleró en negre brillant, així com llantes de 21 polzades. L’ambient interior està realçat per seients M Sport, plaques específiques en els llindars o emblemes. Com a opció, exhibeixen una tapisseria de cuir bicolor.

De sèrie, tant l’X3 com l’X4 i les variants Competition, comparteixen fars led, sistema d’àudio d’alta fidelitat i paquet ConnectedDrive navegació. Si volen personalitzar el vehicle, poden recórrer al sistema d’assistència a la conducció o serveis digitals de BMW.

Regulació. Igual que l’amortiment i els modes M xDrive, motor, transmissió i direcció poden regular-se prement un botó. D’altra banda, al menú iDrive el conductor pot guardar dos grups d’ajustament i seleccionar-los quan vulgui.

Paquet opcional. A l’agost estarà disponible el paquet opcional exterior M Carbon, que inclou elements decoratius de fibra de carboni a les preses d’aire, frontal del para-xocs, difusor posterior o carcasses de retrovisors. Als X4 se’ls afegeix un aleró.

tracking