SEGRE

L'edició especial HST del Range Rover Sport, amb 400 CV

El motor de gasolina 3.0 és capaç de portar al model de 0 a 100 km/h en 6,2 segons.

L'edició especial HST del Range Rover Sport, amb 400 CV

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Land Rover presenta una edició especial del Range Rover Sport amb el nou motor de sis cilindres en línia de 400 CV MHEV, que afegeix equilibri i refinament a la gamma.

Disponible inicialment en l’edició especial HST, ofereix una millor resposta i més equilibri que l’actual motor V6 de gasolina. Amb 550 Nm de parell, és capaç de portar el Range Rover Sport de 0 a 100 km/h en 6,2 segons i assolir una velocitat màxima de 225 km/h. Junt amb aquestes noves tecnologies, treballa un nou propulsor elèctric de suport MHEV (Mild-Hybrid), amb el qual aconsegueix millorar l’eficiència fins a assolir un consum de 9.3 l/100 km i unes emissions de CO2 de 213 g/km.

El sistema basa el seu funcionament en el nou Sistema Stop/Start, que es desconnecta mentre desaccelera fins a parar-se, per després combinar l’últim motor desenvolupat de 3.0 litres i el motor elèctric. Aquest sistema permet recuperar l’energia i emmagatzemar-la en una bateria de 48V per al seu ús posterior, per exemple, quan s’inicia la marxa des d’aturat. Juntament amb el motor, l’edició HST es presenta amb una sèrie d’elements exclusius tant a l’interior com a l’exterior, entre els quals s’inclouen anagrames específics. A l’interior, destaquen els seients davanters Dynamic de setze posicions amb un nou color, així com al volant i a la palanca del canvi. Inclou un ampli paquet de sistemes de seguretat (ADAS).

tracking